Защо едно семейство от Пазарджик получи награда от кралица Елизабет II?

кралица Елизабет
Снимка: Getty

Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята на семейство Тоточеви от Пазарджик ги отвежда до Лондон в Бъкингамския дворец.

Вече 5 години семейството живее в Англия. Те произвеждат „облекла за телефони”. Те са направени от самозалепващ материал, по дизайн на главата на семейството, съобщава БТВ.

Наскоро бизнесът им беше отличен с кралски печат от Нейно величество.

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Ангел Тоточев сподели, че това е символ на изключителен принос в бизнеса във Великобритания, на който селекцията се извършва лично от кралицата, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей. Наградата ще им бъде връчена през септември.

Преди дни принц Чарлз даде прием в Бъкингамския дворец за участниците в конкурса по предприемачество, сред които са и семейство Тоточеви. Труд и оптимизъм са помогнали на семейството да измине дългият път от родния град до централен Лондон.

„Когато човек вярва в себе си, може да си постигне мечтите, независимо дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас тука ни споходи късмета”, сподели съпругата на Ангел – Ивета.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти