Toй изглежда добре във всичко! Щурите модни моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Щурите модни моменти на Брад Пит
Снимка:

Ако проверите филмографията на Брад Пит, ще осъзнаете защо той е велик в това, което прави. Това е актьор с размах, който е изпълнявал перфектно толкова различни една от друга роли, че не можем да не му свалим шапка и да му признаем, че заслужава всяка частичка от славата си. На Брад Пит обаче не признаваме често, че е истински хамелеон и в една друга сфера - модата.

В последните няколко години се забелязва една нова ера в облеклото на 59-годишния актьор. Той прави смели решения и прекрачва границите на допустимото и общоприетото в облеклото предвид неговия пол и възраст. Честно казано, той изглежда добре във всичко в момента, до голяма степен защото е много щастлив да го носи и това си личи.

Колко мъже ще изберат да се появят на официално събитие с пола и ще изглеждат секси? Брат Пит го може. Освен в пола, изглежда страхотно и в зелен костюм и жълти кецове.

Свикнали сме да виждаме експериментално мъжко облекло в мейнстрийма от последните няколко години. За пример – актьорът Тимъти Шаламе и певецът Хари Стайлс са представители на новата вълна млади знаменитости, които не се притесняват да носят екстравагантни и дръзки облекла. Особено освежаващо обаче е да станем свидетели на еволюцията в гардероба на един мъж в края на петдесетте си години, пък било то и остаряващ като хубаво вино. Брад Пит се превърна от мъж, носещ основно традиционните дънки и тениска или пък черен костюм за червения килим, в експериментиращ моден приключенец.

В галерията ще видите най-любимите ни визии на Брад Пит от последните няколко години. 

Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти