Дженифър Анистън и Брад Пит отново се събраха, а интернет полудя!

Дженифър и Брад
Снимка: Getty

Повечето от нас със сигурност искат 2020 година вече да приключи, но за феновете на Брад Пит и Дженифър Анистън тя донесе още един повод, който събра бившата холивудска двойка и накара интернет да се вълнува.

Двамата станаха част от благотворително виртуално събитие в четвъртък, когато заедно с още актьори четоха сценария на комедията от 1982 г. „Бързи времена в Риджмънт“. Така нареченото четене на маса беше отложено с няколко седмици заради технически проблеми, а в него се включиха Джулия Робъртс, Шая Лебьоф, Матю Макконъхи, Морган Фрийман, Шон Пен, който участва в самия филм, и др.

Още в началото на излъчването Дженифър и Брад се обърнаха един към друг:

- Здравей, Анистън!

- Здравей, Пит!

- Как я караш?

- Добре, скъпи, как си ти?

- Добре съм.

По-нататък Анистън и Пит се оказаха в ролите Линда и Брад, оказвайки се в обща сцена, където героите им флиртуват в съня на героя на Пит. В образа на Линда Дженфър Анистън казва: „Здравей, Брад! Знаеш, че винаги съм те смятала за много сладък. Мисля, че си толкова секси. Ще дойдеш ли при мен?“

В Twitter един от потребителите написа: „Обичам да виждам Брад и Джен заедно на един и същ екран“, а друг коментира момента като „приятно неловък, ироничен и необичайно сладък“ (вероятно и самият Брад Пит е на същото мнение, ако съдим по усмивката му накрая).

„Брад Пит и Дженифър Анистън собственоръчно спасяват 2020 за мен“, сподели друг зрител, а реакцията на Джулия Робъртс по време на въпросната сцена беше определена като „безценна“.

Това е първият път, в който бившата двойка се събира на екран от 19 години насам. През януари тази година Брад Пит и Дженифър Анистън попаднаха един на друг зад сцената на Наградите на актьорската гилдия и дадоха повод за радост на феновете си.

Брад Пит и Дженифър Анистън на наградите на Гилдията на филмовите актьори

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти