“Кога друг път ще го целуна?”: ето как Марго Роби си открадна гореща целувка от Брад Пит

Когато Брад Пит се превъплъщава в една от най-известните си роли във филма на Дейвид Финчър “Боен клуб” през 1999 г., Марго Роби е само на 9 години и вероятно изобщо не предполага, че някой ден ще бъде една от най-високо платените и известни актриси, и че ще целува Брад Пит. 

Годината е 2021 и текат снимките на филма “Вавилон” на Деймиън Шазел. На снимачната площадка Марго Роби и Брад Пит се целуват…но целувката я няма в сценария. Преди да си помислите, че Роби и Пит са следващата звездна двойка на Холивуд (колкото и хубаво да би било това), ще развалим представите ви още тук.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

Очевидно сцената не е била предвидена в оригиналния сценарий – тя всъщност хрумнала в движение на актрисата от ”Вълкът от Уолстрийт”, която имала свои собствени амбиции за снимките.

“Това не беше в сценария, но си помислих: „Кога иначе ще получа шанса да целуна Брад Пит? Просто ще го направя.“ признава Марго Роби пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

Марго добавя, че е обсъдила идеята си с режисьора Деймиън Шазел, преди да си открадне целувка от идола си. Актрисата сподели какъв е бил интересният разговор между нея и Шазел: тя отишла при него с идеята, че нейната героиня Нели трябва да целуне героя на Брад - Джак, в една от сцените. Режисьорът казал “Да, може…чакай малко, ти просто искаш да целунеш Брад Пит.”, на което Марго отвръща “Е, добре, съди ме. Тази възможност може повече никога да не ми се отдаде.” Шазел все пак се съгласил, че целувката пасва на героите на Роби и Пит.

Марго Роби описа заснемането на сцената като „нещо, което ще се превърне в емблематична сцена с целувка“, така че звучи, сякаш е задвижила колелата за един наистина запомнящ се кино момент.

“Вавилон” е комедийно-драматичен филм, който описва възхода и падението на множество герои по време на прехода на Холивуд от неми към звукови филми в края на 20-те години. Освен Марго Роби и Брад Пит, актьорският състав включва също Диего Калва, Джийн Смарт, Йован Адепо, Ли Джун Ли и Тоби Магуайър. 

Българската премиера на филма е предвидена за 20 януари.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти