Джоли, Пит, Анистън - разкритията, които не знаете за най-известния любовен триъгълник в Холивуд

Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории, която се люлее между 2 хилядолетия. В главните роли са Брад Пит, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Всички знаем как завършва тя, но детайлите и заплетеностите са това, което я прави интересна. Всичко започва в подемния период в кариерите на Дженифър Анистън и Брад Пит.

Те се срещат за първи път в Холивуд, тъй като мениджърите им са приятели. Именно мениджърите им уреждат първата им среща, с която започват отношенията на изгряващите звезди. Всичко става официално, когато двамата се появяват на наградите „Еми“ с тези иконични тоалети. След това Брад и Дженифър на практика властват над Холивуд и са любимците на цяла Америка.

Брад и Дженифър
Снимка: Getty

Няколко месеца след това на концерт на Стинг става ясно, че Брад е предложил на Дженифър - двамата се качват на сцената и показват годежния пръстен на актрисата. По това време тя признава в няколко интервюта, че това е най-щастливия период в живота ѝ.

На 29 юли 2000 г. пред 200 от най-близките им приятели и роднини, на скала с изглед към Тихия океан в Малибу, двамата се венчават. Сватбата им е толкова пищна, че се спекулира, че им е струрала около 1 млн долара. Тя се превръща в сватбата на новото хилядолетие. Голяма, бляскава, но и доста традиционна.

►23 години по-късно: какво е да си гост на сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън

През 2004 г. Дженифър вече поприключва със снимките на сериала „Приятели“, а на Пит му предстои да започне филма „Мистър и мисис Смит“. В интервю пред The Guardian, Анистън говори за края на сериала и за желанието си да създаде семейство с Пит: „Време е. Време е. Мога да работя и с дете, мога да работя и бременна.“

Отнема страшно много усилия и време на прoдуцентите на филма „Мистър и мисис Смит“ да успеят да съберат Анджелина Джоли и най-сексапилния мъж на планетата (по онова време) в главните роли. Снимките започват през януари и към април вече са плъзнали слухове, че двамата имат повече от „химия пред камерата“. Знаехте ли, че тази сцена от филма е импровизирана от Анджи?

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Малко след последната си почивка в Мексико Брад и Джени обявяват, че са се разделили. Това гласи официалното им съобщение:

„Бихме искали да съобщим, че след седем години заедно решихме официално да се разделим. ... раздялата ни не е резултат от нито една от спекулациите, споменати в таблоидните медии. Това решение е резултат от много обмисляне. С радост оставаме отдадени и грижовни приятели и се отнасяме с голяма любов и възхищение един към друг...“

Историята продължава в галерията.

Страстна, хаотична, стихийна: любовната история на Бранджелина

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти