23 години по-късно: какво е да си гост на сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън

Дженифър Анистън и Брад Пит вече отдавна не са заедно, а разводът им представлява едно от най-съкрушителните и обсъждани разпадания на звездна двойка в историята на Холивуд. Въпреки това, повече от две десетилетия по-късно, известните приятели на филмовите звезди все още говорят за епичната им сватба.

Комикът Майкъл Рапапорт, който участва с Пит във филма "Истински романс" от 1993 г. и играе заедно с Анистън в "Приятели", наскоро разкри нови подробности за пищната сватба на бившата двойка в Малибу през 2000 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Признанието излезе наяве по време на изява на живо на 14 август, в шоуто на Анди Коен. "Бях на сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън. Те имаха стена от хайвер. Все още си пазя малко." – сподели Рапапорт. 

Шокиран от думите на комика, водещият Коен отвърна: „Как си бил в шоуто 87 пъти, а аз никога не съм говорил с теб за сватбата на Анистън и Пит?“

След това Рапапорт с присъщото му чувство за хумор отбеляза, че все още си похапва от гурме храната, заделена за последните 23 години. 

Но стената с хайвер не била единственият забележителен детайл от сватбата, от която 51-годишният мъж е все още така впечатлен.

„Били Престън пееше.“  сподели той за покойната музикална икона. – "Бяха налели много пари там."

Брад Пит и Дженифър Анистън се венчаха през юли 2000 г., но обявиха развода си през 2005 г. По-късно той беше с Анджелина Джоли от 2004 до 2016 г., докато Анистън беше с Джъстин Теру от 2011 до 2018 г.

През последните години обаче Пит и Анистън ясно показаха, че са нищо повече от приятелски настроени един към друг. 

Брад Пит и Дженифър Анистън на наградите на Гилдията на филмовите актьори

Бившите съпрузи бяха заснети да си говорят развеселени зад кулисите на 26-те годишни награди на Гилдията на актьорите в Лос Анджелис през януари 2020 г., след като Анистън спечели наградата за изключително представяне на актриса в драматичен сериал.

По-късно същата година, дуото участва в четене на сценария на класическия филм от 1982 г. "Fast Times at Ridgemont High", където възстановиха закачлива сцена от филма.

Любовта на Брад Пит и Дженифър Анистън

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти