Кои двойки си останаха приятели и след края на "Един за друг"?

f
Снимка: Instagram

Най-романтичното риалити в родния ефир "Един за друг" е приключение за двама, което се случва веднъж в живота. Хубавото е, че дори когато приключи, създадените приятелства между участниците вътре се пренасят и в живота отвън. 

Още в предаването много от двойките споделиха с кого са готови да запазят близки приятелски отношения извън предаването и от споделените в Instagram снимки вече виждаме как тези обещания се реализират.

Виктория и Явор, които грабнаха победата в четвърти сезон на "Един за друг", се радват на свободното си време след края на формата в компанията на две други двойки - сърцатите Иван и Александрина и стратегическите играчи Радина и Петър. На една от снимките, споделени в личния Instagram профил на Вики, виждаме двойките, седнали около отрупана с хапване маса - очевидно прекарвайки си добре и в приятна компания.

"Толкова сме щастливи, че спечелихме вас мили приятели 🙏🏻❤️🍀 Ще бъдем плътно до вас и ще ви обичаме с цялото си сърце 💋💋💋" – гласи написаното от Вики към кадъра. 

На друга снимка пък виждаме как Вики, Явор, Радина и Петър са оставили замалко задълженията около родителството и са се отдали на заслужен купон в дискотека. 

Далеч по-голяма и пъстра изглежда приятелската компания на някои от останалите участници, които стигнаха до финала на предаването. Кристина и Артьом, които отпаднаха във финалнато изпитание "Четири сезона", споделиха заредено с позитивна енергия клипче, в което можем да забележим повечето участници в тазгодишния сезон на "Един за друг" - Фео и Алекс, Димана и Христо, Поля и Здравко, Галина и Владимир, Виктория и Георги, Милена и Цветелин.

Краткото клипче, заснето от среща в механа, представлява послание от участниците, с което благодарят на зрителите: "Приятели, безкрайно много ви благодарим за цялата подкрепа, която ни оказахте по време на целия сезон на "Един за друг" и ви благодарим, че бяхте с нас всичките тези три месеца. Обичаме ви!"

"Ние спечелихме! ❤️ Спечелихме всички тези невероятни хора, приятели и незабравими емоции! 😍" – написа също Артьом в профила си. 

Димана и Христо, които се превърнаха в любимци на публиката, но отпаднаха на крачка от победата, не могат да се оплачат от липса на любов и приятели след края на "Един за друг". Двойката се радва на любовта и подкрепата на почти всички двойки от предаването - както си личи от снимките, публикувани в последните дни.

"Аз съм човек, който непрекъснато търси 💥 адреналин, нови емоции и най - вече нови запознанства. Но когато тези запознанства се превърнат в 👼приятелства това вече е 🍀 късмет! Как да не кажа, че съм късметлийка!" – пише Димана.

Димана и Христо изглежда са станали много близки с Георги и Викси, като на една от снимките Георги дори е качил едно от дечицата им на раменете си. И това ако не е мила картинка. 

Христо пък явно е създал силно мъжко приятелство с Георги, Арти и Цецо. Четиримата позират с широки усмивки на снимка, която изглежда е заснета в Котел - родният град на Димана и Христо. По всичко личи, че приятелите им от предаването са били поканени на гости. 

От общата картина на приятелство, смях и подкрепа в социалните мрежи за съжаление липсват първите отпаднали от предаването Надежда и Симеон, както и Габриела и Десислав. Отсъствието на Надя и Симеон е донякъде обяснимо, предвид това, че останалите участници нямаха достатъчно време да задълбочат отношенията си с тях, но липсата на Габи и Дечи е изненадваща, тъй като те останаха до самия край на "Един за друг" и бяха една от най-обичаните и подкрепяни двойки във "Вилата на любовта".

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти