Ден 2 от показанията на Хари донесе нови пикантни разкрития, ето как реагира Дворецът

Принц Хари приключи в сряда своите свидетелски показания в съдебното дело срещу Mirror Group Newspapers (MGN). Ако все още не сте разбрали, принц Хари съди медийната групата за предполагаемо незаконно събиране на лична информация чрез телефонно хакване и измама, наред с други незаконни средства.

Статиите, замесени в случая, са написани между 1995 и 2011 г. В допълнение към близо двудневните му лични показания, принц Хари предостави и свидетелско изявление от 55 страници.

Настоящият херцог на Съсекс хвърли няколко големи "бомби" по време на първия ден от показанията си, като продължи започнатото и на следващия.

Вижте в галерията ни кои са най-големите разкрития от втория ден на показанията, включително кого от Двореца Хари е наричал "двулично л*йно", истината за един от предполагаемите му скандали с баща му крал Чарлз и факти за предишните връзки на принца.

Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда

При завършването на свидетелските му показания срещу вестниците на Mirror Group, Хари изглежда видимо емоционален, съобщиха от BBC, които присъстваха в съдебната зала на Върховния съд на Лондон. „Хари изглеждаше задушен на свидетелското място. Когато адвокатът Дейвид Шерборн приключи с разпита на принц Хари преди няколко минути, принцът изглеждаше леко задавен. Шерборн – който е негов собствен адвокат – го попита как се е почувствал, след като е минал през всичко последните два дни на свидетелската скамейка. „Много е“, каза Хари накрая след кратка пауза." – предадоха от BBC. 

Мeждувременно кралските експерти побързаха да издадат какви са чувствата на крал Чарлз и принц Уилям относно показанията на принц Хари, който в последните няколко години активно разпространява семейни тайни. 

Kралският експерт Кейти Никъл казa пред Entertainment Tonight, че кралското семейство се притеснява от това, че Хари отново говори открито. „Моите източници ми казват, че [крал Чарлз III] и [принц Уилям] са били много предпазливи относно това Хари да седне на свидетелската скамейка. Мисля, че когато видите какво излезе от доказателствата на Хари и неговите свидетелски показания, можете да разберете защо.“ – каза тя. 

Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти