Три деца по-късно и едно божествено тяло: Пипа Мидълтън впечатли всички със снимки по бански

пипа мидълтън
Снимка: Instagram

В момента Пипа Мидълтън и семейството ѝ събират слънчеви лъчи на остров Сейнт Бартс, а сестрата на Кейт Мидълтън впечатли всички, след като беше снимана по бански на плажа.

По-рано през седмицата Пипа беше щракната в огнено червен бански от две части, а вчера се появиха снимки на Пипа в зашеметяващ цял бански в бял цвят и с едно рамо.

Всички коментираха колко добре изглежда Пипа след раждането на три деца. Сестрата на Кейт определено е в страхотна спортна форма!

39-годишната Пипа показа, че не си пада по излежаването на пясъка, а предпочита да тича по плажната ивица, за да поддържа форма дори и по време на почивка.

Пипа роди третото си дете на име Роуз миналото лято, а наскоро сподели в интервю, че тайната на добрата ѝ фигура, е фактът, че води много забързан начин на живот.

Как тренира Пипа Мидълтън

"През последните две години семейният живот и майчинството поглъщат голяма част от времето ми, но се оказа, че всичко това ми се отразява изненадващо добре", сподели Пипа в интервю. "Тичането и фитнесът все още са част от ежедневието ми, но не толкова много, колкото бяха преди. Сега тичам повече след децата си, но това ме устройва напълно."

"Водя активен начин на живот, докато съм в парка със сина ми, нося го на конче и тичам след него. Това ми помогна да контролирам теглото си, а бонусът е, че прекарваме доста време на свеж въздух."

Диетата на Пипа Мидълтън

През 2016-та година Пипа разкри пред списание HELLO! какво обича да хапва: "Ям предимно пълнозърнести храни, които дават енергия. Храня се по 3 пъти на ден и променям големината на порциите спрямо това колко тренирам. Ям и доста кафяв ориз, киноа, сладък картоф и леща. За закуска предпочитам овесена каша или филийка ръжен хляб."

Припомнете си снимки от бляскавата сватба на Пипа Мидълтън:

Бляскавата сватба на Пипа Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти