Кейт Мидълтън отново ще става леля: Пипа е бременна с третото си дете!

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

Изненада! По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, отново е бременна.

Пипа и съпругът ѝ Джеймс Матюс очакват третото си дете заедно, според сп. People, които цитират „множество източници“, потвърждаващи голямата новина. Един от тези източници са „очните ябълки на всички, които са видели снимки на Пипа на платинения юбилей на кралицата този уикенд“, където тя много небрежно дебютира с бременно коремче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Кралските фенове бяха приятно изненадани, когато в събота Пипа се появи на концерта в Бъкингамския дворец. Пипа беше живото въплъщение на стереотипа за бременността, като буквално сияеше в ярка зелена рокля и изглеждаше наистина щастлива във всеки един момент.

► Силни и сплотени: кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора

Тази поява вероятно е и официалният начин Пипа Мидълтън да обяви бременността си публично, тъй като, според сп. People, нейният представител е отхвърлил искането за официален коментар.

Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс вече имат две деца – 3-годишния Артър и Грейс, която е на 1 годинка. Източници твърдят, че двойката е изключително развълнувана, че ще увеличи семейството си отново, като източник споредли пред Page Six, че са „толкова щастливи“ да очакват бебе отново.

През 2016 г. преди дори да се оженят, източници, близки до Пипа, разказаха пред сп. People, че двойката не се интересува от светлината на прожекторите, която идва от връзката им с кралските особи, и вече са фокусирани върху изграждането на бъдеще, което се върти около това „да има деца и да водят спокоен живот“.

Бляскавата сватба на Пипа Мидълтън

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти