Къде бяха Меган и Хари по време на парада? Вижте как двамата очароваха най-малките кралски особи

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Бъкингамския дворец и въпреки че не бяха под светлината на прожекторите на вчерашния парад, присъствието им не остана незабелязано.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които пристигнаха в Обединеното кралство в сряда с 3-годишния Арчи и Лилибет, която навършва една годинка в събота, се присъединиха към кралското семейство за Trooping the Color в четвъртък. 40-годишната Меган беше забелязана как игриво забавлява малките кралски особи, включително децата на Зара Тиндал и дъщерята на Питър Филипс.

Това е първият път, в който Меган Маркъл и принц Хари се появиха заедно с кралското семейство от повече от две години. Последната им изява беше през март 2020 г. за Деня на Британската общност - последният им ангажимент като официални работещи кралски особи.

Експерт по четене на устни разкрива какво са си казали Кейт и Уилям при неловкия последен ангажимент с Меган и Хари

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Хари и Меган наблюдаваха парада за рождения ден на кралица Елизабет от кабинета на генерал-майора. Меган носеше асиметрична широкопола шапка на Стивън Джоунс с голяма тъмносиня панделка в тон с роклята ѝ, докато Хари носеше син костюм, а не церемониална униформа, както в миналото.

Кралицата по-рано обяви, че само висши работещи членове на кралското семейство ще бъдат включени на балкона. Хари и Меган се оттеглиха от кралските си задължения през януари 2020 г. и се преместиха в Монтесито, Калифорния.

По-рано в четвъртък сутринта децата от Кеймбридж – 8-годишният принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишният принц Луи, направиха своя дебют в каретата по случай Trooping the Colour. По-късно Луи открадна прожекторите с изразителните си лудории на балкона, а прабаба му, кралица Елизабет, изглеждаше искрено развеселена!

Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената

Очаква се в петък Хари и Меган да се появят отново за Националната служба на благодарността в катедралата Сейнт Пол.

В галерията може да откриете всичко, което знаем досега за предстоящите тържества по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II:

Платинения юбилей на кралица Елизабет II: ръководство

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти