Честито! Пипа Мидълтън роди третото си дете

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс официално са петчленно семейство!

По-малката сестра на Кейт Мидълтън посрещна третото си дете - момиченце, преди няколко седмици, научи сп. People.

38-годишната Пипа и 46-годишният Джеймс посрещнаха първото си дете - син на име Артър, през октомври 2018 г., а през 2021 г. роди момиченце на име Грейс. Пипа последва стъпките на своята кралска сестра, като роди в крилото Lindo на болницата St. Mary's - същото място, където Кейт и принц Уилям посрещнаха и трите си деца.

Пипа разкри, че е бременна за трети път по време на концерт за Платинения юбилей на кралицата, като се появи в ярка зелена рокля, която подчертаваше порасналото ѝ коремче. Към нея по време на събитието тогава се присъединиха Джеймс Матюс, брат ѝ Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тевенет. Припомнете си тук ► Кейт Мидълтън отново ще става леля: Пипа е бременна с третото си дете!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Момиченцето е шестото внуче на Карол и Майкъл Мидълтън и още един малък братовчед на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Трите деца на Пипа могат да очакват с нетърпение много срещи със своите кралски братовчеди в бъдеще. Според източник, Пипа и семейството ѝ планират да се преместят в село близо до Бъкълбъри в Бъркшир, където Пипа и нейните братя и сестри са израснали и където родителите им все още живеят.

Новият им дом ще бъде на около 50 минути от Уиндзор, където Кейт, Уилям и трите им деца ще се преместят това лято. Припомнете си тук ► Кейт и Уилям напускат Кенсингтън, а причината са децата им

Източник разкри по-рано на сп. People, че Пипа и нейният съпруг са очаквали с нетърпение да се установят и „да имат деца и да водят спокоен живот“.

Бляскавата сватба на Пипа Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти