Нов удар под кръста: Още едно от децата на Пит се отказа от него

Децата на Анджелина Джоли изглежда продължават още повече да се дистанцират от баща си Брад Пит, който води дългогодишна и бурна съдебна битка за развод с актрисата.

Миналата година осиновената от двойката Захара официално изхвърли "Пит" от фамилното си име и вместо това се представи само като Захара Джоли. Сега нейната по-малка сестра Вивиен следва нейните стъпки и също се отказва от фамилното име на известния си баща.

В афиша за най-новия бродуейски мюзикъл The Outsiders, който Анджелина продуцира с помощта на дъщеря си, момичето вече не е посочено като Вивиен Джоли-Пит, а само като Вивиен Джоли.

Когато Анджелина за първи път бе обявена за продуцент, източник сподели ексклузивно за HELLO! следното: ,,Анджелина е развълнувана от това ново начинание. Тя вярва, че това е мюзикъл за всички възрасти, но особено резонира сред младите хора. Джоли иска да гарантира, че екипът слуша и работи с младите хора и че техните гласове са водещи в оживяването на тази продукция на Бродуей.“

Нещо повече, самата Анджелина казва за Вивиен: „Вив ми напомня за майка ми, тъй като тя не се фокусира върху това да бъде център на вниманието, а да бъде подкрепа на други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе“.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти