Домът, в който бяха щастливи: вижте отвътре имението на Брад и Анджелина, което бе продадено за 2,8 милиона

Бившето имение във Френския квартал в Ню Орлиънс на Анджелина Джоли и Брад Пит беше продадено през декември за 2,8 милиона долара. То бе собственост на бившата двойка в продължение на десетилетие, преди да бъде продадено на покойния съосновател на Microsoft Пол Алън.

„Продажбата счупи рекорда за най-скъпа продажба на еднофамилен дом във Френския квартал през последната повече от една година“, твърди Скот Кърк, президент и главен изпълнителен директор на компания за търгове.

Брад и Анджелина
Снимка: Getty

Във връзка с продажбата на звездния имот са получени повече от 1000 запитвания от вероятни купувачи и са регистрирани 12 наддаващи, участващи в търга, добавя специалистът.

Наддаването за къщата от над 2000 квадратни метра е започнало от 1 милион долара.

Къщата е в традиционен стил и с много исторически запазени детайли в интериора и архитектурата. Тя е построена през 30-те години на 18-ти век. През септември 2022 г. тя беше обявена на продажна цена от 5,35 милиона долара, но претърпя няколко намаления на цената, спадайки до 3,25 милиона долара през септември 2023 г.

В началото на ноември имението със седем спални и седем бани беше оценено на 3,47 милиона долара.

Брад Пит и Анджелина Джоли купиха дома за 3,5 милиона долара малко след началото на 12-годишната им връзка и го продадоха за 4,9 милиона долара, след като Джоли подаде молба за развод.

Брад и Анджелина
Снимка: Getty

През 2017 г. актрисата купува имение за 24,5 милиона долара, бивша собственост на Сесил Б. Демил, което остава нейната основна резиденция до днес. Джоли е избрала големия имот, за да могат шестте ѝ деца да са близо до баща си, който има дом наблизо от 1994 г.

Впоследствие Брад продава своя имот, но остава в квартала, инвестирайки в модерен дом от средата на века за 5,5 милиона долара.

Към днешна дата публичните записи за продажбата на къщата в Ню Орлиънс не са публикувани, така че самоличностт на новия собственик остава загадка. А как изглежда красивото имение, в което семейство Джоли-Пит някога беше щастливо и сплотено, вижте във видеото горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти