Възможно ли е? Анджелина Джоли с нови обвинения в насилие към Брад Пит

Той е един от най-обичаните и талантливи актьори в Холивуд, а тя е емблема за красота от няколко десетилетия. Любовта им беше бурна, семейството им – голямо и щастливо. Докато не решиха да се разделят.

Възможно ли е под бляскавата повърхност бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит да е бил кошмар? Постоянните обвинения от страна на актрисата към бащата на децата ѝ предполагат именно това.

Според нова информация на People адвокатите на Анджелина Джоли твърдят, че „физическото насилие“ от страна на Брад Пит над нея е започнало още преди инцидента със самолета им през 2016 г.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Приятел на Пит, запознат със съдебния им спор през годините, твърди, че екипът на Джоли пуска „подвеждаща, неточна“ информация „като средство за разсейване“.

Анджелина Джоли твърди чрез адвокатите си в ново съдебно дело, че бившият ѝ Брад Пит е бил агресивен към нея преди инцидента в самолет през 2016 г., който я накара да подаде молба за развод.

Като част от продължаващата съдебна битка на бившата двойка за тяхната френска винарна Шато Миравал, на 4 април правният екип на актрисата подаде молба за оповестяване на съобщения, които според тях ще докажат, че 60-годишният Пит не би позволил на 48-годишната Джоли да продаде своя дял от винарната за него, освен ако не се съгласи на по-сериозно споразумение за поверителност.

Многото лица на Брад Пит през годините

Екипът на актрисата отдавна твърди, че Брад се опитва да изнудва бившата си с продажбата на бизнеса им, за да ѝ затвори устата относно неприятни детайли от брака им.

В рамките на новия иск адвокатите на Джоли твърдят: „Докато историята на Пит за физическо насилие над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбелязва първия път, когато той обръща физическата си агресия върху децата, като Джоли веднага го напусна.“

Представител на Пит отказа коментар пред People.

брад и анджелина
Снимка: Getty

Това е модел на поведение – всеки път, когато има решение, което противоречи на другата страна, те [Анджелина и адвокатите ѝ] пускат подвеждаща, неточна и/или неуместна информация за разсейване“, обяснява пред медията приятел на Пит.

„Имаше дълъг процес за попечителство, който включваше цялата история на връзката им и съдия, който изслуша всички доказателства, все пак му предостави попечителство 50/50“, припомня още източникът.

Според страната на Джоли е нямало да се стигне до делото за винарната, ако Пит бе купил дела на бившата си, когато тя му прави предложение. Адвокатите на Джоли обаче твърдят, че Пит е отказал сделката, освен ако не подпишат строго споразумение за неразгласяване на информация.

Те предполагат, че без такъв договор актьорът се е страхувал, че запечатаните документи, част от тяхната продължила години битка за попечителство, могат да бъдат оповестени публично.

Запечатаното досие на Джоли, което включва имейли, резюмета на свидетелски показания на семейството и други доказателства, накара Пит да се страхува, че информацията може в крайна сметка да стане публична“, пишат нейните адвокати, добавяйки, че Пит иска Джоли „да обещае мълчание чрез договор“.

анджелина брад пит
Снимка: Getty

В документ от юни 2023 г. от правния екип на Пит обаче се твърди обратното.

Най-красивите моменти на Анджелина Джоли и децата ѝ на червения килим

Преди няколко дни пък излезе информация, че Брад Пит прави крачка назад и се отказва от делото за попечителство върху децата си.

► Битката приключи? Брад Пит се отказа от попечителството над децата си 

„Клаузата изясни, че няма да има ограничение върху правото на Джоли да говори във връзка с бракоразводното дело с Пит или попечителството. Тя изрично предвиждаше: Този ангажимент не ограничава способността на която и да е страна да предявява искове, документи или свидетелски показания във всяко съдебно производство.“

Брад и Анджелина
Снимка: Getty

Друг източник твърди пред People, че Джоли „не иска да повдига нито един от тези лични въпроси и го прави само защото делото на Пит срещу нея я принуждава да се защитава“.

Източникът добавя, че „ако това наистина стигне до съд, [Джоли] ще бъде принудена да използва всички доказателства в процеса, независимо дали иска или не.“

От лошо момиче към дама от класа: модната еволюция на Анджелина Джоли

През 2022 г. Пит съди Джоли и нейната бивша компания Nouvel за това, че са продали нейната половина от винарната на руски олигарх. По този начин Брад твърди, че бившата му се е противопоставила на споразумение, което според него са сключили, за да не продават без одобрение от другата страна.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти