Любов в Рим: Моника Белучи и Тим Бъртън за първи път заедно на червения килим

тим бъртън моника белучи
Снимка: Getty

Официално е! Моника Белучи и Тим Бъртън се появиха за първи път като двойка на публично събитие. Двамата избраха филмовия фестивал в Рим и неговия червен килим, за да направят дебюта си като двойка пред обществото.

65-годишният Бъртън и 59-годишната Белучи преминаха по килима в два от фестивалните дни и очароваха всички с елегантните си визии.

В първия ден Моника бе избрала дълга сива рокля с паднали рамене, а във втория бе заложила на класическата дълга черна рокля по тялото.

тим бъртън моника белучи
Снимка: Getty

Двамата се разходиха по червения килим, държейки се за ръце, прегръщаха се и позираха заедно за снимка и бяха видимо в прекрасно настроение.

В интервю за френското издание на Elle през юни, актрисата потвърди, че има връзка с Тим Бъртън и призна, че е влюбена в режисьора.

„Това, което мога да кажа... Преди всичко се радвам, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота...“, обясни Моника.

тим бъртън моника белучи
Снимка: Getty

„Познавам го като мъж, обичам го и сега предстои да се запозная с него като режисьор. Започва ново приключение. Обичам Тим. И изпитвам голямо уважение към Тим Бъртън“, каза Белучи за 64-годишния режисьор. Обичам този свят на мечтите, където чудовищата са мили, сякаш можем да превърнем по-тъмните си аспекти в нещо светло и прощаващо. Филмите на Тим Бъртън разказват много за това.“

Моника и Тим попаднаха под светлината на прожекторите заедно миналия октомври, когато тя му връчи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Люмиер.

тим бъртън моника белучи
Снимка: Getty

Няколко месеца по-късно, през февруари 2023 г., се появиха и първите новини за романса помежду им, след като бяха снимани ръка за ръка в Испания.

Същия месец не останаха никакви съмнения, че са двойка, защото бяха забелязани да се целуват в Париж.

Вижте още снимки на влюбените Моника и Тим тук:

Моника Белучи и Тим Бъртън показаха любовта си в Рим

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти