„Обичам го!“: Моника Белучи с първи коментар за връзката с Тим Бъртън

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty

Моника Белучи е щастлива и влюбена! В интервю за френското издание на Elle 58-годишната актриса потвърди, че има връзка с Тим Бъртън и призна, че е влюбена в режисьора.

Красивата италианка заблестя на корицата на списанието, на която изглежда изключително елегантна (както винаги) и сияеща от щастие. Тя не скри, че е открила любовта и това я вълнува и в личен, и в професионален план.

„Това, което мога да кажа... Преди всичко се радвам, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота...“, обясни Моника.

„Познавам го като мъж, обичам го и сега предстои да се запозная с него като режисьор. Започва ново приключение.“

Новото начинание, в което актрисата ще опознае своя любим и в професионална светлина, е режисираният от Тим Бъртън „Бийтълджус 2“. Лентата е продължение на филма му от 1988 г., който в момента се снима.

По този повод Моника коментира работата на мъжа до себе си, който е един от най-разпознаваемите съвременни режисьори с филми като „Едуард Ножиците“, „Алиса в Страната на чудесата“ и „Чарли и шоколадовата фабрика“ в биографията си.

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty

„Обичам Тим. И изпитвам голямо уважение към Тим Бъртън“, каза Белучи за 64-годишния режисьор.

„Обичам този свят на мечтите, където чудовищата са мили, сякаш можем да превърнем по-тъмните си аспекти в нещо светло и прощаващо. Филмите на Тим Бъртън разказват много за това.“

Моника и Тим попаднаха под светлината на прожекторите заедно миналия октомври, когато тя му връчи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Люмиер.

Няколко месеца по-късно, през февруари 2023 г., се появиха и първите новини за романса помежду им, след като бяха снимани ръка за ръка в Испания.

Същия месец не останаха никакви съмнения, че са двойка, защото бяха забелязани да се целуват в Париж. Интервюто на Белучи за Elle обаче e първият път, когато някой от двамата говори за връзката им.

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty

Преди това Тим Бъртън имаше дългогодишна връзка с актрисата Хелена Бонам Картър, която играе и в много от неговите филми. Двойката така и не сключи брак, но остана заедно 13 години и има две деца - Нел, на 15, и Били, на 19 (на снимката).

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty

Колкото до Белучи, тя беше омъжена за френския актьор Венсан Касел от 1999 до 2013 г. Звездното семейство има две дъщери - Леони, на 13, и Дева, на 18.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти