За сексапила няма възраст: Моника Белучи отново спря дъха ни!

Моника Белучи се е превърнала в символ на италианската красота и женственост и по всичко личи, че няма намерение да се отказва от тази своя титла.

Доказателство е актуалната фотосесия на 58-годишната актриса за италианското издание на списание Wall Street Style.

С поглед право към камерата, за корицата Белучи позира в черно трико, хипнотизирайки с чувствено излъчване. Или както пише Wall Street Италия: „Нейният безспорен чар е плод на красота, но и на харизма, чувствителност и осъзнатост“, а ние няма как да не се съгласим.

А отговорът на това как го постига вероятно се крие в следните думи на актрисата пред изданието:

„Мисля, че в живота ни се дават дарби, всеки има свои собствени, и е задължение да ги култивираме. Винаги се опитвам да отделям време на моите страсти: кино, опера, театър, така че артистичната ми страна да се развива, и то не само чрез работата ми.“

Това не е единственото списание, което Белучи краси през месец март. Гръцкото издание на списание Vogue излезе с две секси корици, а фотосесията с преобладаващи кадри в черно-бяло е дело на Елън фон Унверт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Вижте още от снимките за Vogue Гърция в галерията тук >>>

След като през януари приключи театралното си турне с „Мария Калас, Писма и мемоари“ с образа на оперната дива, Моника Белучи скоро ще можем да гледаме на голям екран в екшън комедията “Mafia Mamma”. Там тя играе съветник на италианско семейство, свързано с мафията, който трябва да консултира нищо неподозиращата наследничка, оказала се новият глава на империята.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти