Неочакван романс: Моника Белучи и Тим Бъртън са двойка?

Френското издание „Пари Мач“ (Paris Match) твърди, че Моника Белучи и Тим Бъртън са в романтична връзка от четири месеца насам.

58-годишната актриса и 64-годишният актьор се запознават отдавна, но според списанието отношенията между двамата започват, след като през октомври 2022 г. Белучи връчва на Бъртън награда за цялостен принос на филмовия фестивал „Люмиер“ в Лион.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

Paris Match пише, че актрисата и режисьорът са се срещнали „за кратко на стълбите на Фестивалния дворец в Кан през 2006 г., но едва шестнадесет години по-късно, зад кулисите на друг фестивал, се сближават“. Предполагаемата двойка е на корицата на новия брой с кадър, на който се разхождат по улиците на Париж, като Белучи държи под ръка Бъртън.

Ако слухът, разпространен от изданието, се окаже верен, това ще е първата връзка на актрисата, станала публично достояние, след тази с художника Никола Лафевр. Двамата се разделиха след няколкомесечна връзка през 2019 г., а преди това италианската звезда беше женена за актьора Венсан Касел. По време на 14-годишния си брак двамата станаха родители на момче и момиче: Дева, на 18 г., и Леони, на 12 г.

Какво трябва да знаем за Дева Касел - дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел

Както Белучи, така и Бъртън, пазят дискретност около личния си живот. По-рано режисьорът беше обвързан за актрисата Хелена Бонам Картър в продължение на 13 години, но двойката се раздели през 2014 г. Въпреки отсъствието на брак станаха родители на момче и момиче: 20-годишният Били и 16-годишната Нел.

Спомен за edna любов: бляскавите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти