По стъпките на мама и татко: Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел с първа роля в киното

Истинска гордост е за някои родители да видят как детето им върви по техните стъпки и изживява мечтите си. Вероятно така се чувстват Моника Белучи и Венсан Касел в момента, защото дъщеря им Дева Касел прави своя дебют в киното. 

18-годишната Дева, която досега се изявяваше само като модел, ще играе във филма на италианския режисьор Лаура Лукети „Красивото лято“. Изглежда младата дама ще може да черпи от собствения си опит за ролята си, тъй като героинята ѝ Амелия ще бъде предизвикателен модел. Амелия въвежда по-младата си приятелка Джиния, изиграна от Йил Яра Вианело, в свят на артисти-бохеми, където тя ще се влюби за първи път.

Действието се развива по време на едно „красиво лято“ в Торино през 1938 г., на фона на последвалото влизане на фашистка Италия във Втората световна война. Филмът е базиран на романа на италианския автор Чезаре Павезе „La Bella Estate“, който печели престижната италианска литературна награда Premio Strega през 1950 г. и е много превеждан.

Ако Дева е наследила от актьорския талант и от баща си, и от майка си, то можем да сме сигурни, че ни очаква първата роля на една бъдеща голяма актриса. 

Научете повече за Дева Касел в галерията:

Какво трябва да знаем за Дева Касел - дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел

Прочети още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти