Огнена Моника Белучи, спираща дъха Зендая и още любими визии от февруари, които трябва да видите

Моника Белучи Зендая колаж мода червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

През февруари сезонът на наградите е в разгара си, но церемонии има не само отвъд океана. В Париж раздадоха престижните френски филмови отличия „Сезар“, а сред открояващите се гости се нареди Моника Белучи. Италианската актриса изглеждаше пленително в рокля от пролетно-есенната колекция на Dior за 2020 г.

Фееричният модел в червено включва дълги полупрозрачни ръкави тип пелерина, които придават величественост. Визията беше завършена с чантичка с флорални мотиви и бижута Cartier.

Моника Белучи на наградите „Сезар“

Еванджелин Лили, която обикнахме още с ролята ѝ в хитовия сериал „Изгубени“, се завърна към червения килим за следващото си участие във вселената на Marvel. За световната премиера на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ в Лос Анджелис актрисата избра рокля на Giambattista Vali в ментово зелено.

Еванджелин Лили на световната премиера на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“

Романтиката, създадена от шифона и коприната, е допълнена с драматизма на перата по деколтето и ръкавите – а това прави дрехата достойна за кралица, като каквато беше носена от Лили!

Актрисата продължи да действа с размах и за премиерата в Лондон, където се появи с още по-късо подстригана коса, и то със сребрист оттенък. Цветът беше умело съчетан с този на роклята ѝ от индийско-американския дизайнер Наим Хан.

Еванджелин Лили на лондонската премиера на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“

Моделът, обсипан с ресни от кристали, носи фееричен блясък при всяко движение, и включва подвижни ръкави за разнообразие във визията.

Катрин Зита-Джоунс също присъства на лондонската премиера на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“, но за да подкрепи съпруга си Майкъл Дъглас, който участва в поредицата. Уелската актриса заложи на изискан модел от Cristina Ottaviano.

Катрин Зита-Джоунс е величествена на премиерата на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ в Лондон

Драпериите по роклята и асиметрично вмъкнатата пелерина създават усещане за класическа елегантност. Бонус точки Катрин заслужава за факта, че бебешко синият нюанс на дрехата отиваше на част от декорите от лилавия килим и изпъкваше на фона на други.

Едно от големите събитие през февруари беше и Международният филмов фестивал в Берлин. Сред най-добре облечените звезди се нареди Ан Хатауей, пристъпвайки в дързък прозрачен модел на Valentino за премиерата на филма “She Came To Me”.

Ан Хатауей във Valentino на Берлинале

Освен десен на точки, роклята има мрежест вид, създаден от кожени панделки. Същата материя виждаме и по ръкавиците, които се превръщат в стилен акцент, без който визията нямаше да е толкова впечатляваща.

След едва няколкомесечно, но осезаемо отсъствие от светлините на прожекторите Зендая отново създаде фурор, когато се появи на наградите „Имидж“ на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите. Роклята Versace в черно и зелено изглеждаше като създадена специално за актрисата, но всъщност е част от пролетната колекция на модната къща за далечната 2002 г.

Зендая е зашеметяваща във Versace

Най-младата носителка на награда „Еми“ в историята изглеждаше едновременно секси и изискано с V-образно деколте и цепка, и двете дълбоко изрязани, в съчетание с обемен шлейф.

Ден по-късно Зендая впечатли и с романтична визия в розово. Поводът бяха Наградите на актьорската гилдия, за които звездата заложи на рокля Valentino без ръкави.

Зендая с шлейф от рози на Наградите на актьорската гилдия

Светлият нюанс караше кожата на актрисата да изпъкне, а акцентът, който привлече вниманието на всички, бяха множеството рози – концентрирани върху шлейфа и общо 190 на брой.

Вижте в галерията тук още от най-добрите звездни визии през март:

Любими визии от червения килим през февруари

рожден ден
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти