"Намерих в него прекрасен дух": Моника Белучи издаде как я е спечелил Тим Бъртън

Никога не е прекалено късно да се влюбиш отново - актрисата Моника Белучи и режисьорът Тим Бъртън ни припомниха тази житейска истина. Те двамата започнаха романса си плахо, но с времето стават все по-открити по отношение на връзката им. Това накара Моника да сподели какво е нещото, с което я е привлякъл и спечелил именитият режисьор. 

Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия на „Harper's Bazaar". За корицата тя позира в рокля на Nina Ricci и бижута на Cartier. Във фотосесия на Хави Гордо тя се появи в няколко ярки изображения, събрани от стилистката Клаудия Лаукамп.

Изданието отбелязва, че на 58 години Моника е въплъщение на вечната чувствена красота, както и на елегантност и чар: „Това е типичната италианска жена.“

Актрисата даде интервю за списанието, в което не се поколеба да признае с какво я е покорил сегашният ѝ партньор.

„Да кажем, че намерих в Тим прекрасен дух, улавящ душата на човек, който е вдъхновен от света на мечтите. Той е абсолютно прекрасен!", споделя звездата.

Моника засегна в интервюто си и наболели социални теми като сподели какво е нейното отношение към феминизма.

Имаме още много да извървим, но вече е ясно, че в обществото са настъпили големи промени. Еволюцията на жените дава възможност на мъжете да преодолеят остарелите идеи. Кой каза, че човек не може да се грижи за сина си, че не може да плаче? Нашето освобождение, освобождението на жените, освобождава и мъжете", споделя Моника.

Говорейки за голямата си дъщеря Дева от бившия ѝ съпруг Венсан Касел, актрисата призна, че е много доволна от успехите ѝ като модел. Що се отнася до по-малката ѝ дъщеря, 13-годишната Леони, тя, според Моника, е нейният основен съветник за „младежките“ неща.

„Тя често ми казва: „Мамо, наистина ли не я познаваш? Тя има 50 милиона абонати!“ И аз си казвам: „Кой е това? Съжалявам, не я познавам. Леони също има страхотен творчески усет, виждам го", разказа Белучи.

В интервю за Elle през юни Моника сподели, не скри, че е открила любовта в лицето на Бъртън и това я вълнува и в личен, и в професионален план. 

„Познавам го като мъж, обичам го и сега предстои да се запозная с него като режисьор. Започва ново приключение.“  каза тя тогава.

Новото начинание, в което актрисата ще опознае своя любим и в професионална светлина, е режисираният от Тим Бъртън „Бийтълджус 2“. Лентата е продължение на филма му от 1988 г., който в момента се снима.

Моника и Тим попаднаха под светлината на прожекторите заедно миналия октомври, когато тя му връчи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Люмиер. Само няколко месеца по-късно, през февруари 2023 г., се появиха и първите новини за романса помежду им, след като бяха снимани ръка за ръка в Испания. Същия месец не останаха никакви съмнения, че са двойка, защото бяха забелязани да се целуват в Париж. 

Преди това Тим Бъртън имаше дългогодишна връзка с актрисата Хелена Бонам Картър, която играе и в много от неговите филми. Двойката така и не сключи брак, но остана заедно 13 години и има две деца - Нел, на 15, и Били, на 19.

Колкото до Белучи, тя беше омъжена за френския актьор Венсан Касел от 1999 до 2013 г. Звездното семейство има две дъщери - Леони, на 13, и Дева, на 18.

Спомен за edna любов: бляскавите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти