Мак Маринов откровено за най-голямата загуба в живота си и актьорството като спасение

Тази събота пред Деси Банова-Плевнелиева в "Тук и сега" застана една от звездите от сериала „Алея на славата“ – талантливият актьор Мак Маринов.

За интервюто Мак кани екипа на предаването в „Малък градски театър зад канала“. Това е сцената, на която се изявява от 6 години и описва като свой втори дом.

Мак Маринов
Снимка: NOVA

Актьорът говори искрено за загубата на баща си и признава, че това е нещо, което не може да се превъзмогне. „Баща ми беше най-близкият ми човек на света“, обясни той.

Наскоро в Театър 199 Мак участва в постановката „Блажени са блажените“, която посвещава именно на баща си.

„Това е сценична адаптация по един негов превод на роман на [френската писателка, бел.ред.] Ясмина Реза. Това е представление, посветено на баща ми, защото използвахме този превод и някак си искахме по този начин той да продължи да живее с нас“, обяснява Мак.

„Блажени са блажените“ е изследване на щастието и на нещастието, които се преплитат комично, абсурдно и трогателно дълбоко в корените на взаимоотношенията между мъжа и жената. На сцената на Театър 199 до Мак застават и актьорите Светлана Янчева , Жорета Николова , Свежен Младенов и Христо Гърбов.

мак маринов
Снимка: NOVA

Въпреки че ролята му на Милен в сериала на NOVA “Алея на славата” му донесе изключителна популярност и признание от страна на зрителите, Мак скромно обяснява: „Никога не е сигурно кога може да се наречеш актьор. За мен има още много да вървя по този път, за да мога без притеснение да кажа, че съм актьор.“

Кога актьорството става спасение от „летаргията“ в живота, кои са трудните моменти в работата на артиста и какво можем да очакваме от Мак Маринов след „Алея на славата“ – разберете във видеото горе.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти