Изкуството като спасение: какво не знаем за Свежен Младенов от „Алея на славата“

Свежен Младенов е актьор, който е добре познат и обичан от зрителите. Пътят му в актьорската професия започва сравнително късно, но пък го отвежда към успехи и му помага, когато е на кръстопът в живота.

След като влезе в един от най-успешните български сериали „Откраднат живот“ в ролята на офталмолога д-р Наков, в момента Свежен отново владее малкия екран с участието си в „Алея на славата“.

Неговата роля в „Алея на славата“ е на бащата на Али – Слави, който е отдаден на семейството си и е в съдружие с родителите на Милен – Драго и Марта, с които имат (или по-точно имаха) семеен ресторант. Бързо обаче стана ясно, че чаровният Слави е човек с много лица и тайни, които не бива да излизат наяве.

Героят на Свежен в „Алея на славата“ може да е неверен съпруг и твърде колеблив и инертен като баща и бизнесмен, но сякаш каквото и да прави, не можем да му се разсърдим. И тук изглежда голяма роля играят дълбокият поглед на Свежен Младенов, оргомният му талант и неговата уникална харизма на екрана, които ни карат да му повярваме напълно и да го подкрепяме безрезервно.

Какво е да бъдеш на крачка от това да пропилееш живота си, но да откриеш вярата и изкуството, които да ти покажат светлината и да те измъкнат от безвремието – всичко това и още много любопитни факти за Свежен Младенов прочетете в галерията:

Какво не знаем за звездата от „Алея на славата“ Свежен Младенов

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти