Майката на Крис Рок: „Когато Уил Смит му удари шамар, той удари мен“

В интервю за новинарския канал WIS-TV в Южна Каролина майката на Крис Рок коментира инцидента между нейния син и Уил Смит, който се случи по време на наградите „Оскар“ в края на март, предава People.

„Вие реагирахте на жена си, която погледна накриво, отидохте и ѝ оправихте деня, защото тя почти се засмя, когато това се случи“, каза 77-годишната Розали Рок, имайки предвид тазгодишния носител на „Оскар“ за главна мъжка роля. По време на церемонията Уил Смит се качи на сцената и удари комика Крис Рок след шега с прическата на съпругата му Джейда Пинкет Смит, страдаща от алопеция – състояние, което води до оплешивяване.

Майката на Крис Рок - Розали Рок

Роуз Рок сподели, че гледайки инцидента, първоначално си е помислила, че е инсцениран, но осъзнала, че не е, когато 53-годишният Смит е започнал да използва „непристойности“.

„Когато удари шамар на Крис, той удари шамар на всички ни. Той наистина ме удари“, каза още Роуз. „Защото, когато нараниш детето ми, нараняваш и мен“.

За Уил Смит майката на Рок добавя също: „Никой не чу речта му. Никой не можеше просто да мисли за настоящия момент, защото всичк си мислеха: „Какво се случи току-що?“

Уил Смит, Крис Рок и онзи момент от „Оскар“-ите, за който всички говорят

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти