Уил Смит се извини на Крис Рок, а продажбите за шоуто на комика скочиха

Уил Смит публикува изявление в своя Instagram профил, с което се извини за поведението си в нощта на Оскарите.

„Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на снощните награди „Оскар“ беше неприемливо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, но шегата за здравословното състояние на Джейда беше твърде тежка за мен и реагирах емоционално“, пише Смит.

„Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Преминах границата и сгреших. Засрамен съм и действията ми не бяха показателни за мъжа, който искам да бъда. В свят на любов и доброта няма място за насилие.”

Уил Смит, Крис Рок и онзи момент от „Оскар“-ите, за който всички говорят

53-годишният актьор, който тази година спечели „Оскар“, продължава с думите: „Бих искал също да се извиня на Академията, продуцентите на шоуто, всички присъстващи и всички, които гледат по света. Бих искал да се извиня на семейство Уилямс и семейството на крал Ричард. Дълбоко съжалявам, че поведението ми е засенчило това, което иначе беше прекрасен опит за всички нас. Работя върху това.”

На церемонията по връчването на Оскарите в неделя Уил Смит излезе на сцената след шега на Крис Рок по адрес на съпругата му Джейда Пинкет Смит и удари комика в лицето. Повече вижте ТУК.

Ричард Уилямс, за чийто образ Смит спечели наградата на Академията за Най-добър актьор в главна роля, също коментира ситуацията. „Не знаем всички подробности за случилото се“, казва 80-годишният баща на Винъс и Серина Уилямс за NBC News. „Но ние не одобряваме някой да удря друг, освен ако не е при самозащита.“

Драматичният момент все пак доведе по полза за 57-годишния комик Крис Рок. Variety предава, че интересът към шоуто на Рок на живо е скочил, като според сайта TickPick продадените билети за една нощ са повече на брой отколкото всички закупени през последния месец. Търговците твърдят още, че цените на билетите са се повишили от неделя вечер насам, скачайки от минимум $46 за билет на 18 март до минимум $341.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит на червения килим на Оскарите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти