Лоши новини за Морган Фрийман, актьорът се бори със "заразна инфекция"

Морган Фрийман пропусна планирана пресконференция в Обединеното кралство със своите колеги от филма "Special Ops: Lioness" заради влошаване на здравословното му състояние. 86-годишният актьор реши да остане в САЩ, тъй като получи „треска“, която лекарите определиха като последствие от „заразна инфекция“.

Фрийман трябваше да лети до Обединеното кралство, за да рекламира новия си шпионски трилър заедно със своите колежки Зоуи Салдана и Никол Кидман. Той обаче отсъстваше от поредица публични изяви в Лондон, включително от прожекцията на филма.

Салдана и Кидман също се появиха заедно в предаването "The One Show", където водещата Алекс Джоунс призна, че съжалява много, че Морган не е с тях. 

Представител на Фрийман каза за DailyMail по повод отсъствието на звездата: „Морган има температура и неговият лекар смята, че има заразна инфекция, така че той отмени пътуването си. Сега той е добре."

Морган Фрийман има серизони здравословни проблеми от поне 15 години. Той страда от фибромиалгия - заболяване, при което се изпитват мускулни, ставни болки и хронична умора. Болестта на актьора се отключва след пътен инцидент.

морган фрийман
Снимка: Getty

През 2008 година той претърпява тежка катастрофа в Мисисипи. Фрийман е шофирал късно вечерта, когато колата му излиза от пътя, преобръща се няколко пъти и пада в крайпътна канавка. Колата е толкова смачкана, че се налага да се режат ламарините ѝ, за да могат парамедиците на стигнат до актьора и да го извадят. 

Фрийман продължава да бъде работоспособен след катастрофата, но последиците за лявата му ръка са трайни - нервите остават увредени завинаги, а болките в рамото му са непрестанни.  Именно това налага Фрийман да носи специална компресионна ръкавица, която да облекчава симптомите му. 

Разгледайте галерията ни с най-добрите цитати на Морган Фрийман >>>

edna

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти