Кейт Мос разтревожи феновете си с неадекватно поведение на модно събитие

Кейт Мос успя да скандализира публиката на церемонията по награждаване на списание Wall Street Journal миналата седмица не само с облеклото си. Мос беше облечена в екстравагантен тоалет в наситено тютюнев цвят, който разкриваше бельото ѝ. Но не това накара феновете ѝ да се притесняват за състоянието на супермодела. 

Преди да връчи титлата "Моден новатор за 2022 г." на творческия директор на Saint Laurent (YSL) Антъни Вакарело, Кейт Мос държа кратка реч, по време на която поведението ѝ беше меко казано странно. Кейт се държеше с две ръце за трибуната, изглеждаше разтреперана, говореше завалено и правеше големи паузи между някои думи. На моменти лицето ѝ правеше странни гримаси. 

 

 

Кейт забрави част от речта си още в началото и трябваше да погледне в телефона си, за да си припомни точните думи. Освен това, тя обърка името на наградата, която се присъжда на Антъни Вакарело.

Някои потребители на социалните мрежи веднага изразиха загриженост относно странното поведение на модната икона, а други побързаха да я засипят с обвинения за употреба на тежки наркотици. 

За скандалната Мос е известно, че се е борила с пристрастяването си към наркотиците. Затова сега феновете ѝ са притеснени, че тя може да се е върнала към опасното си минало.

Дали поведението на Мос е продиктувано от сценична треска и силно притеснение, от опиати или от нещо съвсем различно? Не можем да бъдем сигурни. Самата Кейт Мос все още не е коментирала неловката си реч.

Кейт Мос в екстравагантен зелен тоалет на церемония по награждаване на списание Wall Street Journal

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти