„Исках да живея заради децата си“: Анджелина Джоли призна как е оцеляла след развода с Брад Пит

Анджелина Джоли е една от най-известните жени в света, а личният ѝ живот, който тя ревниво пази, не спира да събужда интереса.

През последните години актрисата направи крачка назад в кариерата си, а тази седмица тя сподели искрено как се чувства през този период на промяна и изпитания в живота си.

Анджелина позира за корицата на ноемврийското издание на Vogue, а интервюто бе публикувано онлайн вчера.

Тя отбеляза, че около 2016 г. е започнала да поема само професионални ангажименти, които не отнемат много време. С това вероятно визира последиците от раздялата с Брад Пит.

анджелина джоли
Снимка: Getty

За Джоли това да бъде самотна майка на шест деца на фона на бурния публичен развод с Брад Пит е било спасителният пояс, който ѝ е помогнал в тези най-мрачни моменти.

„Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имам деца, ме спаси – и ме научи да бъда различна в този свят“, признава тя пред Vogue. „Мисля, че щях да попадна на много мрачно място, ако не исках да живея заради тях.

анджелина джоли
Снимка: Getty

Джоли и Пит, които обявиха развода си през 2016 г. след 12 години заедно, имат шест деца: Мадокс, на 22, Пакс, на 19, Захара, на 18, Шайло, на 17, и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

48-годишната актриса изрази надежда, че е поела ролята на „сигурно място“ за децата си, но и разчита на тяхната опора.

Актрисата, която в момента продуцира мюзикъл на Бродуей, разкрива, че се чувства „малко отчаяна напоследък“ и че не е била на себе си през последното десетилетие, въпреки че не желае да задълбава в подробности.

анджелина джоли
Снимка: Getty

„Имахме много неща, от които трябваше да се излекуваме“, добави тя, намеквайки как раздялата се е отразила на семейството ѝ. „Все още търсим нашата опора.“

Джоли сияе на корицата на Vogue в ефектна бяла рокля без презрамки, украсена с розова боя, използвайки списанието, за да популяризира новото си модно начинание, Atelier Jolie.

Обсъждайки визията на своя бранд, тя споделя: „Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да създам място, където други хора да станат такива. Надявам се да променя много аспекти от живота си.“

Чрез дрехите си Джоли желае да помогне на жените „да се почувстват достатъчно сигурни, за да могат да бъдат меки и уязвими“ – философия, изразена в някои от нейните дизайни.

„Понякога начинът, по който се обличаш, казва: „Не се забърквай с мен – сложила съм си бронята“, разсъждава Джоли.

„След като преминах през нещо, от което бях наранена, моят терапевт ме попита дали бих опитала да нося по-свободни дрехи, например роби. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите внушават „по-твърд“ вид, по-силна личност. Но бях ли достатъчно силна, за да бъда нежна? По онова време не. Чувствах се уязвима“, обяснява още Анджелина.

Тя добави: „Сега се чудя дали знам какъв е моят стил, защото все още осъзнавам коя съм на 48.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти