Селин Дион с рядка поява на наградите Грами въпреки битката с болестта

От повече от година светът е наясно с факта, че Селин Дион страда от рядко неврологично заболяване. Заради влошеното си здравословно състояние тя отмени своите турнета и изяви, като не е ясно дали и кога ще е възможно да се върне на сцената.

За последно певицата се появи публично през ноември на мач в Лас Вегас с тримата си сина. А вчера Селин Дион се качи на сцената на наградите Грами 2024, като изненада публиката и обяви носителя на престижната награда за албум на годината. Тази година отличието беше за Тейлър Суифт и албума ѝ „Midnights“.

Селин Дион Грами
Снимка: Getty

Изпълнителката на „My Heart Will Go On“ беше диагностицирана с рядкото неврологично разстройство през декември 2022 г. и оттогава има няколко публични изяви.

„Благодаря на всички, обичам ви“, каза Дион пред развълнуваната публиката в неделя. „Когато казвам, че съм щастлива да бъда тук, наистина го мисля. От сърце.“

Състоянието, с което певицата се бори, доведе до отмяна на различни нейни концерти, както и до прекратяването на нейното световно турне „Courage“, което тя изнесе за последно през март 2020 г.

По информация на ET точно преди да се появи на сцената Селин Дион се е чувствала добре, защото наистина искала да бъде част от грандиозното събитие.

Селин Дион Грами
Снимка: Getty

Изявата идва на фона на съобщението, че документалният филм на певицата, режисиран от номинираната за Оскар режисьорка Ирен Тейлър, ще бъде продуциран от „Amazon MGM Studios“.

Работното заглавие е „Аз съм: Селин Дион“ и проектът е „интимно изследване, което отвежда зрителите на пътешествие в миналото и настоящето на певицата, докато тя разкрива подробности за битката си със Синдрома на скования човек (SPS) и усилията, които е положила, за да продължи да се изявява заради своите любими и верни фенове.“

„Емоционално, енергично и поетично любовно писмо към музиката, „Аз съм: Селин Дион“ представлява повече от година работа и снимки, докато легендарната певица навигира в пътуването си към открит и автентичен живот на фона на своята болест“, гласи още описанието.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти