Заобиколена от синовете си и щастлива: Селин Дион с първа публична поява след тежката диагноза

Селин Дион беше във видимо добро здраве и добро настроение на първата си публична поява след близо 4 години. 55-годишната изпълнителка на „My Heart Will Go On“ присъства на спортно събитие с тримата си сина, които не се появяват често пред обективите на камерите – Рене-Чарлз, на 22 години, и близнаците Нелсън и Еди, на 13 години, които тя роди от покойния си съпруг Рене Анжелил. 

Канадската суперзвезда отсъства от светлините на прожекторите от няколко години и непрекъснато отлага завръщането си на сцената, тъй като продължава да се бори с тежка и нелечима болест - Синдрома на Стив-Парсън, познат още като Синдром на скования човек. Хората, които имат това неврологично разстройство, страдат от прогресивна скованост в мускулите на торса, които с времето се втвърдяват.

Въпреки здравословните си проблеми, Селин изглеждаше лъчезарна и весела във видео, споделено от отбора по хокей на Монреал Канадиенс. Във видеото е заснета легендарната изпълнителка по време на посещението ѝ в съблекалнята след мача на канадските хокеисти срещу Вегас Голдън Найтс в Невада в понеделник вечерта.

Надписът към краткото видео гласеше: „Когато емблемите на Квебек се срещнат в Лас Вегас…“.

Феновете изразиха в коментарите към публикацията радостта си от рядката поява на Селин и това, че тя изглежда в добро здраве.

„МОЯТА НАЙ-ГОЛЯМА МЕЧТА, СЕЛИН СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ“, написа един от потребителите, а друг добави „Боже, толкова много ни липсваше!! Толкова се радвам, че най-накрая те виждам отново, кралице."

За последен път Селин беше на сцената през март 2020 г. и въпреки че беше обявила, че ще се върне за световното си турне Courage, то беше отложено за неопределено време, след като тя обяви битката си с болестта през декември 2022 г.

По-рано тази година сестрата на Селин, Клодет Дион, разказа пред HELLO! за здравословното състояние на сестра си: „Тя прави всичко, за да се възстанови. Тя е силна жена“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Това е болест, за която знаем толкова малко“, отбеляза Клодет. „Има спазми – те са невъзможни за контролиране. Сещате ли се как някои хора често скачат през нощта поради крампа в крака или прасеца? Нещо такова е, но във всички мускули.“

„Малко можем да направим, за да я подкрепим, да облекчим болката ѝ“, добави Клодет.

Миналата година Селин сподели, че продължаващите мускулни спазми засягат всеки аспект от ежедневието ѝ и понякога ѝ причиняват затруднения, когато ходи. Заболяването също така не позволява на певицата да използва гласните си струни, за да пее по начина, по който е свикнала.

10 емблематични визии на Селин Дион

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти