Селин Дион с трогателно признание за покойния си съпруг

На 15 ноември Селин Дион издава новия си албум “Courage”, а по този повод канадската изпълнителка даде интервю за CBS, в което споделя за загубата на своя съпруг и мениджър Рене Анжелил.

Вижте тук стила на Селион Дион през годините >>>

На въпроса какво най-много ѝ липсва след смъртта му през 2016 г., 51-годишната звезда казва: „Всичко. Неговия аромат. Неговия допир. Неговия начин да ме разсмива. Когато например вече не съм на сцената, а феновете ми са у дома, отивам в хотелa и нямам с кого да си говоря лични неща.“

Въпреки това Дион казва, че не е изоставила мисълта да не преоткрие отново любовта. „Рене винаги ще бъде с мен, но съм се освободила от болката. Кажете „да“ – на танците, на приятелството. Може би някой ден ще кажа „да“ и на любовта. Не знам“, споделя певицата и допълва: „Отворена съм. Дали съм готова? Не. Ще се случи ли? Не знам. Но не съм стресирана изобщо. Наслаждавам се на живота повече, отколкото когато и да било.“

В момента Селин Дион е заета с турнето по повод новия си албум, а тези събития бележат завръщането ѝ към музикалната сцена след сбогуването на семейството с Рене, от когото изпълнителката има три деца.

„Трябваше да докажа на себе си, че мога да го направя. Нуждаех се да докажа не семейството си, моите приятели, хората от бизнеса, индустрията, феновете, че мога да продължа да пея и не само да имам хит, а кариера“, споделя още Дион.

Вижте тук стила на Селион Дион през годините >>>

Селин Дион Рене Анжелил
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти