Интервю с Лиза Бонет преди седмици вероятно разкрива причината за раздялата ѝ с Джейсън Момоа

В случай, че още не сте разбрали, Джейсън Момоа и Лиза Бонет обявиха, че се разделят след 16-годишна връзка. Вижте повече ТУК.

Въпросът, който всички фенове, който всъщност целият свят си задава, е: „Защо бе, хора?“

Е, тъй като все още не сме се възстановили емоционално след тази новина, решихме да се поразровим и открихме интервю на Лиза, което дава през декември за Interview Magazine. В него тя разкрива какво се случва във вътрешния ѝ свят, а ние ще си позволим да извадим няколко ярки цитата, които според нас дават ценна храна за размисъл.

„В момента се уча да бъда истинска, да бъда нова версия на самата себе си, да приема поканата на вселената да се оставя на течението на неизвестността. Елиминирахме всички вредни и излишни неща около нас, така че е време да пуснем корените си около нашите истински дълбоки ценности.“

16 години любов: незабравими снимки на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

„Колкото по-спокойни сме, толкова по-лесно е да открием  правилното решението в тези тревожни времена.“

„Времената се променят и това го усещаме всички ние. Ако някой не е на това мнение, той живее в заблуда. Колкото повече се опитваш да живееш в лъжа, толкова повече ще страдаш. Всичко се руши. Промяната трябва да се случи вътре в нас.“

И ако тези думи на Лиза Бонет ви звучат твърде абстрактно и объркващо, действията понякога говорят повече от думите – факт, е двойката не е появявала заедно на червения килим от две години.

Последният им общ звезден кадър е заснет през февруари 2020 година. От тогава до днес актьорът присъства на премиери сам или придружен от двете си деца:

Звезден блясък и стил на световната премиера на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти