Лени Кравиц за любимия на бившата си съпруга: „Джейсън Момоа ми е като брат“

Лени Кравиц
Снимка: Getty

В собствен разказ за “The Times”, част от поредицата на изданието „Какво научих“, Лени Кравиц споделя за необичайните отношения със семейството на бившата си съпруга Лиса Боне.

„Отне ни малко време, за да станем отново най-добри приятели“, обяснява 55-годишният музикант за повторното си сближаване с актрисата след развода им през 1993 г. и последвалия ѝ брак с актьора Джейсън Момоа.

Лени Кравиц
Снимка: Getty

„Семействата ни са смесени. Обичам съпруга ѝ – той ми е като брат – и обичам децата“, признава певецът. „Красиво е, но отнема време.“

Лени Кравиц и Лиса Боне имат една дъщеря – 30-годишната актриса Зоуи Кравиц. Боне и Момоа са заедно от 2005 г. и споделят две деца – 12-годишната Лола и 10-годишния Накоа-Улф.

Лени Кравиц
Снимка: Getty

Наскоро Лени Кравиц и Джейсън Момоа бяха забелязани заедно на сватбеното празненство на Зоуи и годеника ѝ Карл Глусман в Париж, където музикантът живее. „Лени беше развълнуван, че дъщеря му реши да отпразнува сватбата си в неговия парижки дом. Той не криеше щастието си, че тя е намерила любовта на своя живот, и колко е горд от невероятните ѝ постижения“, разказва източник на “ET”.

„По време на партито се лееше шампанско, а Лени и Джейсън, които са добри приятели, си приказваха и се съгласиха, че и двамата обичат Карл.“

Джейсън Момоа и Лени Кравиц не крият близката си връзка през годините. Двамата носят и еднакви пръстени под формата на череп, които показаха в Instagram през декември миналата година.

„Моят приятел направи този пръстен след като поисках да имам такъв и му хареса толкова, че ми се искаше и той да има същия“, сподели Момоа на премиерата на „Аквамен“. На въпроса дали пръстенът носи някаква символика за семейството, актьорът казва: „Да, символизира, че се грижим един за друг, със сигурност.“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти