Когато edna звезда изглежда като нормален мъж: Джейсън Момоа получи критики заради тялото си

Джейсън Момоа
Снимка: Getty

Той е Аквамен и Хал Дрого, но въпреки това (или по-скоро точно заради това) Джейсън Момоа озадачи интернет потребители с неочакваната си форма.

39-годишният актьор беше заснет, докато почива със съпругата си Лиса Боне, двете им деца и нейната дъщеря Зоуи Кравиц си във Венеция. Но вместо да се зарадват на гледката, която кадрите откриват, последователи на изданието “US Weekly” в Instagram залитнаха в друга крайност.

Част от коментарите гласят: „О, Боже, какво се е случило с плочките му?“ и „Някой има нужда отново да тренира…“. И докато много от потребителите наричат тялото му “dad bod” (разговорен израз за позанемарено бащинско тяло), защитниците на Момоа сякаш са повече.

„Татковците си мечтаят за такова тяло“ и „Ако изглеждах така, никога повече нямаше да нося дрехи“ твърди другият отбор, който освен това припомня, че поддържането на изваяно супергеройско тяло е доста трудно (а и ненужно) след приключването на снимки.

Ние виждаме мъж, който изглежда повече от добре, и то без необходимостта от нереалистичния релеф на своите герои от екрана. А вие?

Разгледайте тук още снимки на Джейсън Момоа >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти