По потник на церемонията „Златен глобус“: Джейсън Момоа отново спечели сърцата на феновете

Джейсън Момоа
Снимка: Getty

Едва ли има друг освен Джейсън Момоа, който може да си позволи да облече потник и да остане по него на официално събитие като церемонията по връчване на наградите „Златен глобус“. (Зрителите у нас могат да я гледат тази вечер по KINO NOVA от 21:00 ч.)

40-годишният актьор беше сред гостите на 77-мото издание на престижните отличия заедно със съпругата си Лиза Боне и доведената си дъщеря Зоуи Кравиц, с която връчи една от статуетките. На червения килим Джейсън позира заедно до своята дама, облечен със стилно зелено сако.

Джейсън Момоа
Снимка: Getty

Друго обаче направи по-голямо впечатление – за удоволствие на потребителите в интернет, на кадри от присъстващите в хотел „Бевърли Хилтън“ Момоа е по потник и с небрежно прибрана коса.

„Можем ли да поспрем, за да оценим Джейсън Момоа. Всички тези знаменитости носят изискани костюми и рокли, чиято скромна стойност само мога да си представям, а той разцепва с потник. Вие, сър, сте легенда“, е една от многото положителни реакции в Twitter.

Възможно е други да обвинят актьора в липсата му на добър вкус по време на официално събитие, но преди и вие да се окажете сред тях, ще споделим, че този смел избор всъщност е по-вероятно да се дължи на грижовната му природа.

Кадър от церемонията показва Лиза Боне, облечена в сакото на съпруга си – очевидно Джейсън е искал да се погрижи за удобството на любимата си, жертвайки част от своя блясък (което при него не е голяма загуба, а точно обратното), а това ни дава още една причина да го харесваме.

Друг е въпросът защо той носи потник, а не риза, както повечето си колеги, но все пак…това е Джейсън Момоа/Аквамен/Хал Дрого и ако не той, кой друг може да си го позволи?

Церемонията по връчване на 77-мите награди „Златен глобус“ гледайте по KINO NOVA тази вечер от 21:00 ч.

Вижте тук най-стилните звезди от червения килим на наградите „Златен глобус“ 2020 >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти