Меган споделя за тайната помощ, която Хари ѝ оказва в нейния „най-лош момент“

Подкастът на Меган Маркъл “Archetypes” беше подновен след няколкоседмична пауза заради смъртта на кралица Елизабет Втора, а новият епизод е озаглавен “The Decoding of Crazy” (Дешифрирането на това да си „луд“).

Заедно със своите гости -  актрисата Констанс Ву, комедиантката и писателка Джени Слейт и боливудска звезда и активистка Дипика Падуконе, херцогинята на Съсекс дискутира стигмата около думата „луд“ и психичните проблеми, за които едва напоследък се говори повече.

По време на разговора Меган разказва как съпругът ѝ принц Хари я е насочил към специалист, докато се е намирала в „най-лошия си момент“, разказват от People.

По-рано херцогинята сподели за психичните си проблеми в нашумялото интервю с Опра Уинфри, излъчено през март 2021 г. Тогава тя призна, че кралското семейство не ѝ е съдействало, за да получи необходимата помощ. Припомнете си повече тук ► „Повече не исках да живея“: Меган Маркъл признава, че Двореца ѝ е отказал помощ въпреки мисли за самоубийство

Сега става ясно, че принц Хари е успял да намери помощ въпреки отказа на Фирмата, както наричат още кралското семейство като институция.

„Мисля, че в най-лошия си момент най-накрая се свързах с някого, за когото съпругът ми беше намерил препоръка, за да се обадя. Обадих на тази жена“, споделя 41-годишната херцогиня. „Тя дори не знаеше, че ѝ се обаждам. А тя беше на касата в магазина за хранителни стоки. Чух лекото бипкане, когато ѝ казах: „Здравейте“. Представих се, но буквално си казваш - чакай, съжалявам. Аз просто...кой е това? И споделям, че имам нужда от помощ. А тя можеше да чуе ужасното състояние, в което бях.“

За този труден период Меган Маркъл още в разговора с Опра Уинфри, описвайки събитие, което двойката е посетила през януари 2019 в Роял Албърт Хол. По това време херцогинята беше бременна с първото си дете. Пред телевизионната водеща тя отбеляза, че въпреки усмивките по лицата на двойката, на снимките от вечерта се вижда как стиска здраво ръката на съпруга си.

Заетата сряда на Меган Маркъл: гушкане с кученца и посещение на цирк

Припомнете си още от интервюто на Меган и Хари с Опра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти