"Прекрасно е да изкараш хумор от цялата драма на живота": Филип Аврамов за тежките моменти и театъра

Изкуството ли е огледало на живота или животът е огледало на изкуството? Въпрос, който сякаш никога няма да получи категоричен отговор. Но винаги си струва да помислимВ духа на новата театрална постановка "Нещо се обърка", която се поставя в Хасковския театър, актьорът Филип Аврамов говори пред камерата на предаването "На кафе" за онези моменти от неговия живот, в които всичко се обръща с главата надолу. 

"Имал съм такива моменти, но реагирам според възможностите и според ситуацията. Гледам всичко да е наред или ако мога да го направя веднага - просто го правя и толкоз," споделя актьорът. 

"На сцената доста неща се случват - както и в живота, има доста неочаквани моменти, в които наистина не знаеш какво да правиш," продължи Аврамов. 

От позицията на зрители и почитатели известността ни изглежда като нещо мечтано и скъпоценно. Какво ли я прави такава?

"Най-хубавото нещо, което ми се е случвало, защото съм известен, са усмивките на хората. В този мрачен век, в който живеем, е голямо удоволствие да видиш някой да ти се усмихне просто ей така, без причина. Често ми се случва, благодаря ви за което. Благодарение на вас, публиката, ние правим това, което правим, което го можем," каза Филип Аврамов. 

В авторското си комедийно шоу "Защото съм известен" Филип Аврамов представя някои реални моменти от живота си. Повечето от тях са тежки, но пред публиката са изиграни, пречупени през призмата на смеха. Изкривява ли се истината обаче, когато добавим хумор към някои не чак толкова забавни истории от живота?

"Това е трудното - една история, в която много мъка си изпитал, да я направиш така или да я разкажеш така, все едно нищо не е станало. Но не е точно така. [...] Хората обичат да гледат как други хора се излагат и това е много смешно, наистина. Що се отнася до това да кажеш цялата истина, защото аз знам цялата истина, но по такъв начин, че да не засегнеш някого, особено близки хора - това е вече много трудно. И ако можеш да изкараш хумор от цялата драма на живота, това пък вече е прекрасно," споделя още Аврамов.

Според Филип Аврамов това човек да се взима прекалено на сериозно е като да се замисли как върви и как диша. "Тогава може да се удушиш и да паднеш," казва той с усмивка. 

Вижте още от интервюто с Филип Аврамов в предаването "На кафе" от видеото.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти