Веселин Плачков: „Аз наистина съм мъж под чехъл“

Той е шестият български актьор, влязъл в образа на Левски. Наричат го усмирения хулиган, бунтаря и скандалния секссимвол. Веселин Плачков обаче не е нито една от тези стари концепции. Той знае как да не прави скучни интервюта. А неговата рядка способност да комбинира мъжественост с уязвимост прави присъствието му на екрана запомнящо се.

В седмицата, в която актьорът навърши 42 - той застава пред Мон Дьо, за да говори за миналото, срама, прошката, митовете, етикетите, за жената на живота му – Мариана Попова.

„Аз съм човек на крайностите. Веселин Плачков много ми подхожда на характера.“

Осъзнава, че е направил много грешки в миналото – непремерени изказвания, буен нрав, непочтеност към най-близките. Винаги обаче си е плащал „скъпо и прескъпо“. 

Успява да опитоми нрава си с работа. Само и единствено с работа. 

5 знака, че вървите по грешен път в живота си

Не понася обществените клишета и смята, че голяма част от тях са напълно неоправдани:

„Няколко неща не съм правил през живoта ми. Това са наркотиците, платената любов и хазарта.“

Усеща, че с напредъка на годините става все по-изявен мизантроп и все по-трудно комуникира с хората. Заради натрупаната негативна енергия в обществото, липсата на „качествено изкуство и образование“, липсата на духовност. 

Разкажи ни за деня ти и виж кой български сериал трябва да гледаш

Може да понесе всякаква критика и всякакъв коментар по негов адрес. Това, което не понася, е да чува подобни думи по адрес на жена си.

Когато любовта му към нея се ражда и започва да расте с всеки изминал ден, той е изпълнен със страх и несигурност, чувства се слаб и няколко пъти се опитва да направи крачка назад.

„Аз наистина съм мъж под чехъл. Без жена си не желая да излизам, не желая да живея, не желая да почивам. Както и тя без мен.“

Целия разговор гледайте във видеото горе.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти