Каква мащеха е Салма Хайек: Линда Еванджелиста направи сърдечно признание

Малко известно е какво общо имат Линда Еванджелиста и Салма Хайек: актрисата е омъжена за бившия приятел на супермодела и е мащеха на нейния пораснал син.

Наскоро 58-годишната Линда засия на корицата на септемврийския брой на Vogue, като направи рядък коментар за това какви са отношенията ѝ със Салма.

Хайек е мащеха на 16-годишния син на Еванджелиста, Оги, когото моделът споделя с френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино.

Пред Vogue тя сподели, че Оги прекарва празниците с баща си, а също така отбеляза колко много означава Хайек за нея. Като пример за близките им отношения Еванджелиста си спомни една случка от Деня на благодарността, когато Хайек зарязала всичко и се погрижила за нея.

„Бях болна на Деня на благодарността“, спомня си Линда пред списанието. „И Салма се качи на самолета с дъщеря си, дойде тук и ми сготви вечеря за празника.“

линда еванджелиста салма хайек
Снимка: Getty

Изглежда Еванджелиста е била истински трогната от милия жест на съпругата на бившия си.

„Тя ме попита какво искам – а аз имах много еклектичен списък с желания“, продължи тя. „Исках нейното мексиканско пиле с картофи и трюфели. Така тя прекара деня в кухнята и приготви всичко сама. Без никаква помощ. Е, децата ѝ помогнаха накрая, но Салма създаде празника с това красиво, прекрасно ястие.“

линда еванджелиста салма хайек
Снимка: Getty

Първоначално Еванджелиста не искала да ангажира Салма, но актрисата била решена да се погрижи за нея, докато не се чувства добре. „Бях ѝ казала, че няма да празнувам Деня на благодарността; не се чувствах добре. И тя каза: „О, да, идвам.“ И хоп, тя беше тук“, обясни Еванджелиста.

Линда Еванджелиста е майка на Оги заедно с 61-годишния бизнесмен Франсоа-Анри Пино, председател и главен изпълнителен директор на компанията, която притежава Gucci и други луксозни марки.

Двамата имат връзка в продължение на четири месеца между 2005 и 2006 г., а синът им се ражда през октомври същата година. По онова време Линда не разкрива публично самоличността на бащата на детето си, но през 2011 г. подава документи в съда, изиквайки издръжка за момчето, потвърждавайки, че френският милиардер е баща на Оги.

Салма Хайек започва връзка с Пино през 2009 г. и двамата станаха родители на дъщеря си Валентина Палома Пино (на снимката) на следващата година. Двойката се ожени в Париж през 2009 г.

линда еванджелиста салма хайек
Снимка: Getty

Линда признава, че винаги се е стремяла да възпита сина си като нормално дете, без да му дава усещането, че е привилегирован. Тя си спомня, че преди години често ѝ предлагали билети за специални места за мачовете Ню Йорк Никс, но тя отказвала да бъде третирана специално и предпочита да се реди на опашка със сина си и всички останали зрители.

Наскоро Еванджелиста се събра отново с други супермодели от 90-те, сред които Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл, за да заснемат корицата на емблематичния септемврийски брой на Vogue. Дамите разказаха пред списанието какво е било да си кралица на подиума по време на разцвета на модата в края на миналия век.

„Благословена съм, че се появих по това време, не бих искала да се появя в друг момент“, каза 53-годишната Наоми Кембъл пред списанието. „Там имаше сестринство, създадено от грижа и лоялност.“

Еванджелиста повтори мнението на Кембъл, че моделите се радват на "специално сестринство" и не се чувстват толкова самотни в професията си, знаейки, че имат близки колежки, които разбират начина им на живот.

Модните икони споделиха още какво мислят за остаряването и натиска, който много жени изпитват да запазят младежкия си вид. Еванджелиста заяви, че всъщност приема и приветства остаряването.

„Нямам нищо против и никога не съм имала нищо против остаряването“, каза тя пред Vogue. „Стареенето ни отвежда до мястото, където искаме да бъдем, и това за мен е дългият живот. Искам бръчките - но си поставям ботокс в челото, така че съм лицемерка – и все пак искам да остарея. Искам да гледам как синът ми [Оги] се превръща в добър млад мъж.“

Как изглеждат днес супермоделите от 90-те

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти