Огън жена! Салма Хайек нажежи мрежата с гола снимка и показа как се грижи за себе си

салма хайек
Снимка: Getty

Салма Хайек е една от най-популярните актриси и продуценти в Холивуд, особено през последните години. В социалните мрежи латино красавицата показва както бляскавата страна на живота си, така и някои съвсем обикновени моменти, в които всяка жена може да се разпознае.

В Instagram 56-годишната актриса често доказва, че жените над 50 години могат да изглеждат и да се чувстват фантастично в кожата си.

Този път звездата позира гола, докато се излежава в сауната. Това накара нейните последователи за пореден път да я поздравят за сексапила и за смелостта.

На снимките Хайек демонстрира как се грижи за себе си: чрез изпотяване в сауната. Тя публикува две снимки, на които лежи на дървената пейка в сауната, а две бели кърпи покриват гърдите и бедрата ѝ.

„Прегръщам лечебната сила на сауната и се освобождавам от стреса🙏🏼“, така Салма озаглави публикацията, която сподели по повод Световната седмица на грижата за себе си.

Снимките и посланието на актрисата получиха над милион харесвания в Instagram, като някои нейни колеги от шоубизненса, сред които Наоми Уотс, Чарлийз Терон, Синди Кроуфорд и Рики Мартин, също харесаха поста.

Феновете веднага забелязаха, че Хайек не само е зашеметяващо красива и секси на снимките, но и изглежда доста спокойна и омиротворена. Това е така, защото тя полага усилия не само да се грижи за външния си вид, но и за своя душевен мир.

Всъщност сауната носи много ползи за здравето, включително релаксация на тялото и ума. Проучвания дори предполагат връзка между честото използване на сауна и намаления риск от психични разстройства.

Със своя пост Салма напомни на своите последователи, че е важно една дама да се грижи за съзнанието си също толкова добре, колкото за тялото.

На друга своя нова снимка актрисата за пореден път се снима в домашна обстановка, без грим и с разрошени коси.

Хайек е споделяла как се грижи за безупречната си кожа. „Никога не почиствам кожата си сутрин“, казва тя пред The ​​New York Times. „Баба ми ме научи, че през нощта кожата ви възстановява всичко, което сте загубили през деня. Освен това, ако съм я почистила добре вечерта, защо ще е мръсна, когато се събудя?“

Преди лягане тя обича да премахва грима си с кокосово масло и като цяло подчертава колко важно е кожата да е подхранена и хридратирана.

Последният ѝ съвет е да не прекалявате с ексфолирането. „Обилното ексфолиране може да ви накара да изглеждате добре в краткосрочен план, но не мисля, че в дългосрочен план работи добре за вас“, обяснява тя.

салма хайек
Снимка: Getty

Въпреки че 56-годишната Салма полага грижи за себе си, тя винаги е истинска пред феновете си, особено в социалните мрежи. Наскоро красавицата публикува селфи, като показа своите „бели коси и бръчки“ като пример за това, че жените не трябва да се срамуват от възрастта си.

Всъщност Хайек вярва, че остаряването е нещо „красиво“. Наскоро тя обясни пред Glamour: „Не чувствам, че съм загубила своята гъвкавост или пъргавина или дори силата си [с годините]. Трябва да кажа, че намирам за красиво това, че остарявам.”

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти