Смели и вдъхновяващи: Дженифър Анистън и Салма Хайек показаха белите си коси

За мнозина известните личности са еталон за красота и съвършенство. Кариерата им в шоубизнеса до голяма степен зависи именно от това да бъдат пример за перфектен външен вид на екрана, на сцената и на червения килим.

В днешно време обаче всеки има възможност да се докосне до реалния образ на любимата си знаменитост чрез социалните мрежи. Много популярни дами се осмеляват да се покажат без грим, да демонстрират следите от възрастта върху лицето и косата си и да вдъхнат смелост и увереност на своите последователки.

Миналата седмица Дженифър Анистън публикува видеоклип, в който рекламира най-новия продукт за грижа за косата на своя козметичен бранд.

В клипа 54-годишната актриса смело показва побелелите си корени.

В коментарите към видеото, което има над осем милиона гледания, феновете поздравиха Дженифър, чиято перфектна прическа е нейна запазена марка, за смелостта да покаже как изглежда естествената ѝ коса.

Всъщност това е първият път, когато Дженифър се показва в този натурален вид.

Звездата от "Приятели" обаче неведнъж е подчертавала, че комплиментът "Изглеждаш добре за възрастта си" не ѝ допада. "Сега съм в по-добра форма, отколкото когато бях на 20: чувствам се по-добре психически, физически и духовно.", категорична е тя. 

Припомнете си тук >>> Дженифър Анистън разкри любимия си здравословен навик и защо не се стреми да изглежда на 20

анистън
Снимка: Getty | Instagram @jenniferaniston

Други звезди обаче от години разкриват пред последователите си как изглеждат без грим или боя за коса, стремейки се да накарат много жени по света да приемат нормално естествените промени, които идват с възрастта.

Салма Хайек определено е една от тези известни дами. Преди няколко дни 56-годишната актриса публикува в Instagram селфи, в което показа отблизо побелялата коса и набръчканото си чело.

„Събуждам се и броя колко бели косми и бръчки [са се появили] тази сутрин“, написа тя в поста.

Публикацията на Хайек събра похвали от приятели и фенове, включително 57-годишната Синди Кроуфорд, която коментира: „Красота!“

39-годишната ѝ колежка Оливия Уайлд също се включи с емотикони с огън и сърце.

Много жени благодариха на Хайек за непоколебимата ѝ искреност.

салма хайек
Снимка: Getty/Gulliver

"Благодаря ти, че сподели! Така помагаш на всички да видят, че дори най-красивите и известни жени също остаряват", гласят коментарите.

Салма като цяло е известна с това, че е много естествена в социалните медии, публикувайки всичко - от бляскавите снимки от червения килим до моменти без грим и прическа у дома.

8 известни жени, които не се страхуват от остаряването

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти