Как тялото ви се променя след 45 (и защо това не бива да ви плаши)

Всяка изминала година ни носи мъдрост, усмивки, научени уроци и незабравими моменти. С възрастта ставаме по-осъзнати, по-стабилни и се научаваме да обичаме и отстояваме себе си.

Е, с възрастта и тялото ни се променя. Това е част от неизбежния кръговрат на живота. Някои от нещата, за които говорим днес, може да ви стреснат, но не бива да забравяте, че остаряването е привилегия и знак за един пълноценно изживян живот.

Открийте своя тип стареене и се погрижете за кожата си

А ако положим усилия да бъдем здрави и разумни, докато сме по-млади, предстои да се радваме на по-добро здраве и когато възрастта напредне.

Затова, ако трябва да дадем един съвет на младото си Аз, което отсега е добре да се погрижи за жената, в която ще се превърне, когато стане на 50, веднага се сещаме за книгата на Елизабет Гилбърт „Яж, моли се и обичай“.

Как се променя сексуалният ни живот с възрастта

Яжте с удоволствие, но здравословно и балансирано, хранете душата си с емоции и преживявания и отделяйте достатъчно време да обичате и обгрижвате най-важните за вас хора.

А какво се случва с женското тяло с напредването на възрастта, как се променяме след 45 и по-конкретно, когато настъпи менопаузата, разберете в галерията:

Промените, които настъпват в тялото ни след 45

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти