Огън до огън: Салма Хайек и 15-годишната ѝ дъщеря "подпалиха" червения килим на "Оскарите"

Е, всички знаем, че тази година килимът не беше червен, а в цвят шампанско, но все пак - Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина бяха истински огън и определено успяха да оцветят всичко около себе си в червено!

Какво по-хубаво от излизане по женски по време на "Оскарите"? Със сигурност това е една от привилегиите майката ти да се казва Салма Хайек.

56-годишната актриса се появи на наградите заедно с 15-годишната си дъщеря Валентина. Двете бяха облечени в дръзки червени рокли на Gucci. Роклята на Салма бе обсипана с пайети, докато Валентина бе заложила на по-класически модел без презрамки.

салма хайек дъщеря
Снимка: Getty

Вижте по-долу още снимки на Салма Хайек и дъщеря ѝ:

Салма Хайек и 15-годишната ѝ дъщеря на "Оскарите"

Валентина е дъщеря на Салма от брака ѝ с френския бизнесмен и милиардер Франсоа-Анри Пино. 

През септември миналата година, когато Валентина навърши 15, Хайек отбеляза рождения ѝ ден с емоционална публикация в социалните мрежи. Тогава тя написа:

"Честит 15-ти рожден ден, скъпа моя. Валентина, ти си моето всичко. Благодаря ти, че озаряваш живота ни с невероятните дух и сила, които притежаваш. Привилегия е да бъда твоя майка. Обичам те с цялото си сърце", написа тогава гордата майка като сподели няколко умилителни кадъра на дъщеря си.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти