С тениска, дънки и без грим - Лейди Гага спечели сърцата на всички по време на "Оскарите"

Няма да е церемония по връчването на Оскари, ако Лейди Гага не е там! И не отвее главите на всички с емоционално изпълнение.

Певицата и също толкова добра актриса, се появи изненадващо на сцената на 95-тите награди Оскар тази неделя. Носителката на Оскар отново бе номинирана в категория "Най-добра песен" за сингъла си "Hold My Hand" от миналогодишния блокбъстър Top Gun: Maverick. 

До деня преди церемонията не бе потвърдено дали Лейди Гага ще присъства на церемонията по връчването на наградите, тъй като в момента е доста заета със снимките на втората част на "Жокера", където ще влезе в ролята на любимата му Харли Куин.

Лейди Гага все пак реши да изненада всички свои почитатели с красиво изпълнение на песента "Hold My Hand". Звездата първо премина по червения килим (който тази година всъщност беше с цвят шампанско). Певицата беше облечена с черна рокля на Versace, а видът ѝ се допълваше от опушен черен грим и смело червено червило.

лейди гага
Снимка: Getty

Но за изпълнението си на сцената, Лейди Гага излезе със съвсем различна визия - без грим, облечена с черна тениска, скъсани дънки и кецове. Звездата изпълни акустична версия на песента.

лейди гага
Снимка: Getty

"Навсякъде около нас има герои и то в най-неподозираните места", каза певицата преди изпълнението си. "Но може и да разберете, че имате силата да бъдете вашите собствени герои, дори и ако се чувствате счупени отвътре."

Вижте цялото изпълнение по-долу:

Звездата от Top Gun: Maverick, Том Круз, е споделял в свои интервюта за голямото влияние, което музиката на Лейди Гага е оказала върху създаването на филма.

"Музиката сякаш отвори целия филм. Тя е невероятна. Успя да открехне вратите към емоционалната сърцевина на лентата. Всичко сякаш си пасна. Нейната песен пасна идеално на филма и на неговия ритъм."

Вижте още снимки от емоционалната и красива Лейди Гага на Оскарите:

Емоционална и красива: вижте Лейди Гага на Оскарите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти