Линда Еванджелиста се завърна триумфално на модния подиум след кошмара от естетичната процедура

Линда Еванджелиста участва в първото си модно ревю от 15 години насам. Супермоделът се появи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, закривайки шоуто на Fendi в балната зала Hammerstein в Манхатън.

57-годишната Еванджелиста носеше обемна рокля от синя тафта на Tiffany. Визията ѝ бе допълнена от диамантени обеци, сребърни копринени ръкавици и чанта Fendi Baguette.

Канадският модел разкри, че ще бъде част от шоуто с публикация в Instagram през юли след като стана лице от новата кампания на марката. „Много съм благодарна“, написа тя и отдаде признателност на редица членове на екипа.

Вижте нейни снимки от събитието в галерията тук >>>

Последният път, в който Еванджелиста дефилира, бе през 2007 г. в ревюто по случай 60-годишнината на Christian Dior. 

Участието ѝ в Седмицата на модата идва скоро като украси корицата на септемврийския брой на британския Vogue. В интервю за списанието тя разказа, че кадрите от фотосесията не отразяват истинския начин, по който изглежда в момента, след като все още се възстановява от страничните ефекти, които процедура за отнемане на мазнини от лицето e предизвикала около 2016 г.

Припомнете си снимките ѝ от британското издание тук >>>

Моделът се поколеба да нарече „завръщане“ снимките за рекламната кампания на Fendi и присъствието си по страниците на Vogue. „Ще бъде трудно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, мачкане, залепване, притискане или други трикове...“, обясни 57-годишната Еванджелиста. Повече прочетете тук ► Линда Еванджелиста е преобразена за първа корица на списание след инцидента с естестична процедура

„Работата ми липсва толкова много, но честно казано, какво мога да направя? Няма да е лесно“, призна още тя пред изданието, смятайки, че хората са забравили нейното присъствие като едно от най-желаните лица през 90-те години.

Красотата на Линда Еванджелиста през годините

В интервю за People през февруари тази година супермоделът призна, че е чакала дълго време, за да разкрие, че страда от редкия страничен ефект на процедурата CoolSculpting. Прочетете тук ► Линда Еванджелиста споделя първите снимки на тялото си след кошмарнaта операция: "Няма да се крия повече"

„Не трябва да бъда бреме за детето си“, сподели тя пред изданието, като каза, че е страдала насаме в почти уединение. „Никой не ме вижда“, обясни още модната икона и добави, че дълго време е напускала дома си в Ню Йорк само за да разходи кучето си, както и за училищни събития със своя син Оги, чийто баща е милиардерът и съпруг на Салма Хайек - Франсоа-Анри Пино.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти