Блясък и стил: Ето кои бяха най-добре облечените звезди на наградите “Еми”

Станаха ясни победителите на церемонията по връчването на наградите “Еми” в Лос Анджелис. Това са сериалите “Наследници ” ”Мечката”. 

С 27 номинации “Наследници” получи престижния приз за най-добър драматичен сериал. Този сериал получава наградата за трети път, като първите два бяха през 2020г. и 2022г. 

Последният шести сезон на сериала спечели общо шест приза.  

За най-добър комедиен сериал пък приз получи сериала “Мечката”. “Говеждо” взе наградата за най-добър лимитиран сериал. 

В категориите за най-добър актьор и актриса в драматичен сериал бяха отличени съответно Кийран Кълкин за участието си в "Наследници" и Сара Снук за ролята си в същата продукция. 

Същите призове в категорията за комедиен сериал отидоха при Джеръми Алън Уайт за "Мечката" и Куинта Брънсън за "Начално училище Абът". 

Али Уонг беше обявена за най-добра актриса в лимитиран сериал или телевизионен филм за ролята си в "Говеждо". В съответната категория при мъжете наградата взе Стивън Йон за изпълнението си в същата продукция. 

Ебон Мос-Бакрак спечели приза за най-добър актьор в поддържаща комедийна роля за "Мечката", а Айо Едебъри грабна статуетката за най-добра актриса в поддържаща роля за превъплъщението си в "Мечката".

Наградите за поддържащи роли в драматичен сериал отидоха съответно при Матю Макфадиън за превъплъщението му в "Наследници" и при Дженифър Кулидж за ролята й в "Белият лотос". 

За поддържаща роля в лимитиран сериал или телевизионен филм с "Еми" бяха отличени Пол Уолтър Хаузър за изпълнението си в "Черна птица", както и Ниси Наш-Бетс за "Чудовище: Историята на Джефри Дамър". 

Нека обърнем внимание и на самата церемония и най-добрите визии, които видяхме. Най-големите имена в телевизията на Холивуд присъстваха на 75-те годишни награди.

Вижте в нашата галерия: 

Ето кои бяха най-добре облечените звезди на наградите "Еми"

 

Прочетете още: Смях през сълзи: Кристина Апългейт се пошегува със заболяването си на наградите "Еми" 20 години по-късно: как се промениха актьорите от "Отчаяни съпруги"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти