Смях през сълзи: Кристина Апългейт се пошегува със заболяването си на наградите "Еми"

Кристина Апългейт изненада всички на наградите „Еми“ 2023, когато излезе на сцената, за да връчи приза за поддържаща женска роля в комедиен сериал на звездата от „Мечката“ Айо Едебири. Появата ѝ доведе до бурни овации от публиката и накара Апългейт да се просълзи.

Актрисата от "Женени с деца" обяви през август 2021 г., че е диагностицирана с множествена склероза (МС) и до голяма степен остана извън светлината на прожекторите с изключение на няколко публични изяви миналата година в подкрепа на последния сезон на „Мъртъв за мен“, нейният популярен комедиен сериал от Netflix, за който тя имаше номинация за „Еми“ в категорията за изключителна актриса в комедиен сериал.

„Много ви благодаря“, каза Апългейт на публиката на наградите „Еми“, докато тя избухваше в аплодисменти. „О, боже мой, вие напълно се подигравате на увреждането ми, като стоите прави. Всичко е наред...", пошегува се актрисата.

Докато публиката продължаваше да ръкопляска на всяка дума, казана от Апългейт, тя хумористично отвърна: „Не е нужно да ръкопляскаме всеки път, когато направя нещо.“

В интервю за Variety преди миналогодишната церемония, на която получи своя звезда на Алеята на славата, Апългейт каза, че заснемането на последния сезон на сериала „Мъртъв за мен“, докато се бори с множествената склероза, е било „трудно, колкото бихте си представили, че ще бъде“. Актрисата трябваше да използва инвалидна количка, за да отива до снимачната площадка. Тя каза пред L.A. Times, че са ѝ отнели месеци, преди да може да гледа последния сезон на сериала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

„Не ми харесва да гледам как се боря“, каза Апългейт. Освен това качих килограми поради бездействие и лекарства, не приличах на себе си и не се чувствах като себе си. В един момент успях да се дистанцирам от собственото си его и да осъзная колко красив сериал беше това. Всички сцени, в които не съм участвала, бяха толкова забавни за гледане и преживяване за първи път.“

По-късно Апългейт каза пред L. A, Times, че обмисля да премине към гласови роли на пълен работен ден, за да може да продължи да печели пари като работеща актриса с множествена склероза.

„В момента не мога да си представя да ставам в 5 сутринта и да прекарвам 12 до 14 часа на снимачна площадка“, каза Апългейт тогава. „В момента не съм способна на това.“

Като алтернатива, Апългейт каза, че предвижда следващите ѝ стъпки в Холивуд да включват изкарване на пари от продуциране и озвучаване, "за да се увери, че дъщеря ми е нахранена и ние сме у дома“.

Вижте кадри от изненадващата поява на Кристина Апългейт на сцената на наградите "Еми" тук:

Изненадващата поява на Кристина Апългейт на наградите "Еми" 2023

 

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти