С широка усмивка и слънчев тоалет: кралица Елизабет се появяви изненадващо в метрото в Лондон

кралица Елизабет жълто Лондон метро
Снимка: Getty

Облечена в изцяло жълт тоалет, монархът пристигна на гара Падингтън в сряда, за да отбележи завършването на линията „Елизабет”, кръстена на нея. Най-малкият ѝ син, принц Едуард, граф на Уесекс, я придружи на събитието.

Двамата бяха приветствани от премиера, кмета на Лондон, държавния секретар по транспорта и комисаря по транспорта на Лондон. Там те научиха за дизайна на новите гари и влакове и се срещнаха със служители, които са били ключови за проекта Crossrail, както и с тези, които ще управляват железницата лично и зад кулисите.

Елизабет II откри нова линия на метрото в Лондон, кръстена на нея

Кралицата също така откри плоча, за да отбележи официалното откриване на линията и закупи първия билет. След това тя и Едуард бяха поканени да пътуват на борда на влака до Тотнъм Корт Роуд. Въпреки че кралицата учтиво отказа и напусна залата, Едуард продължи напред, като стана първият член на кралското семейство, който пътува по новата линия.

Кралица Елизабет, чието присъствие на събитието не беше гарантирано поради нейните „епизодични проблеми с мобилността”, изглеждаше елегантно в жълто вълнено палто и копринена рокля от Стюарт Парвин. Тя допълни визията си с подходяща шапка на Рейчъл Тревър Морган, украсена със сини цветя, бели ръкавици, перлени обеци, перлена огърлица и 18-каратова златна сингапурска филигранна брошка с 61 диаманта.

Ярките одежди на кралица Елизабет II

„Празнуваме откриването на линията „Елизабет”! Кръстена в чест на кралицата, днес Нейно величество и графът на Уесекс посетиха гара Падингтън преди отварянето на новата железопътна линия за пътници следващата седмица“, написа Кралското семейство в Twitter до видео на кралицата на церемонията по откриването на линията.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти