Секси в бяло: Дженифър Анистън с великолепна фотосесия в дома си

Дженифър Анистън заблестя на корицата на новия брой на “Hollywood Reporter” и изглежда абсолютно зашеметяващо на снимките от специалната фотосесия. 52-годишната актриса върви нагоре не само като актриса в сериала „Сутрешното шоу“, но и като продуцент в Холивуд.

Снимките, направени от фотографа Рувен Афанадор, показват невероятната фигура на Анистън и подчертават актив, който тя често крие на червения килим – краката ѝ.

Фотосесията е направена в дома ѝ в Лос Анджелис, където преди това актрисата живееше с бившия си съпруг Джъстин Теру. Къщата е с модерни, изчистени линии и излъчва топла атмосфера, докато слънцето наднича през прозореца и окъпва Анистън в светлина.

Друга великолепна снимка беше направена на открито, като Холивудските хълмове се превърнаха в пищен фон, докато тялото ѝ застава в поза, сякаш се извисява в небето – може би метафора за метаморфозата на Анистън?

След десетилетие в емблематичната роля на Рейчъл Грийн в „Приятели“ и след това като любимката на Америка в безброй романтични комедии, носителката на награда „Еми“ поема отговорността за кариерата си след период на съмнения и неувереност.

„Аз бях съседското момиче, девойката в беда, дамата с разбито сърце – обичайните теми за романтичните комедии“, разказа тя пред “The Hollywood Reporter”. „И в определен момент се зачудих не можем ли да направим нещо друго?“

Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините

Сега повечето от нейните екранни роли са „самогенерирани“, защото актрисата разбира, че „няма да получи работата, от която наистина се интересува, защото индустрията не е достатъчно сигурна, за да каже: „Да, нека опитаме.“

В резултат на това Анистън се заема с едни от най-добрите роли в кариерата си – и това удовлетворение определено си личи в последните ѝ снимки.

Тайните за младост на Дженифър Анистън

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти